Fra syndebukk til helt på tre minutter

Tre minutter etter en kjempetabbe som forærte Crystal Palace et utligningsmål, stanget Dejan Lovren Liverpool i ledelsen igjen.

30. okt 2016 kl 12.42 Einar Kvande

Lovren var i begivenhetenes sentrum da Liverpool vant 4-2 over Crystal Palace i London.

– Det var en tøff kamp, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

– Førsteomgangen var en berg- og dalbane, med et par tabber, og ikke minst min tabbe. Men for å være ærlig, så var jeg sikker på at vi skulle slå tilbake, fortsetter kroaten.

– Og takk Gud, jeg klarte også å score. Jeg klarte på den måten å si unnskyld for tabben. Det var en god kamp, og det viktigste var at vi tok de tre poengene.

– Dersom du ønsker å komme inn blant topp fire, må du ha en vinnermentalitet – selv når du gjør tabber. Du må holde hodet høyt hevet, og glemme feilene. Alle gjorde dette bra. Vi viste stor karakterstyrke.

Lovrens midtstopperpartner, Joel Matip, kom også på scoringslisten. At begge stopperne scorer i en og samme omgang er ikke hverdagskost.

– Vi visste at Palace var veldig farlige på dødballer. De er et lag som består av høye spillere. Men vi scoret på to dødballer, etter perfekte innlegg fra Phillippe og gode headinger.

– Alle i angrepsrekka spilte godt, og spesielt Philippe og Roberto. Mane hadde også et par sjanser han kunne ha scoret på i første omgang. Nå må vi bare fortsette å jobbe hardt, og ta dette steg for steg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]