– Frustrerende kamp for oss

James Milner fant ingen trøst i at Manchester United aldri har hatt mindre ballbesittelse i en Premier League-kamp tidligere.

17. okt 2016 kl 23.12 Einar Kvande

– Det ble en frustrerende kamp for oss, og spesielt var det frustrerende i første omgang. Vi var litt bedre etter pause, slo James Milner fast til Sky Sports etter kampen.

– I første omgang klarte vi ikke å flytte ballen hurtig nok, og hadde ikke godt nok press på ballfører. Vi burde valgt enklere pasningsalternativer, og hatt litt mer tålmodighet.

Liverpool måtte forandre på midtbanen før kampen, med skadene på Georginio Wijnaldum og en Adam Lallana som startet på innbytterbenken etter skade. Milner tror ikke det hadde så stor betydning.

– Det hadde ingen stor betydning. De Gea var god etter pause, og gjorde et par kjemperedninger. Det virker som han alltid er i god form mot oss. Det ble en tett kamp, men vi spilte bra i andre omgang. Nå må vi bare stå på videre.

Manchester United hadde bare 35% ballinnehav i denne kampen. De har aldri hatt mindre ballinnehav i en kamp i Premier League.

– Jeg finner ingen trøst i at vi hadde ballen mye. Vi ønsket oss de tre poengene, for vi vet vi kan slå hvem som helst på hjemmebane. Men det var positivt at vi holdt buret rent for første gang i ligaen denne sesongen, avsluttet Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]