Grujic kunne havnet i Chelsea

Marko Grujic kunne ha vært Chelsea-spiller nå, om Jose Mourinho ikke hadde vært på tynn is i London-klubben i fjor høst.

26. okt 2016 kl 10.32 Einar Kvande

Marko Grujic ble Liverpool-spiller for 5,1 millioner pund i januar, og ble da lånt tilbake til Røde Stjerne Beograd for resten av sesongen, før han sluttet seg til Liverpool i sommer. Men historien kunne ha sett helt annerledes ut, ifølge Tony Barrett i JOE.co.uk.

Serberen var nemlig et transfermål for Chelsea. Det ble imidlertid ingen avtale med de blå på Londons beste vestkant på grunn av Jose Mourinhos usikre posisjon på Stamford Bridge på den tiden.

Mourinho fikk sparken i Chelsea i desember i fjor, før han erstattet Louis van Gaal som manager i Manchester United i juli.

Det var Mourinhos avgang som åpnet døren for en overgang til Liverpool for Grujic, hevder Barrett. Jürgen Klopp fikk sikret seg midtbanespilleren, som ble tyskerens første kjøp som Liverpool-manager.

Grujic har så langt vært innbytter i to Premier League-kamper, i tillegg til at han har startet to kamper i ligacupen, inkludert seieren over Tottenham i går kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]