De utlånte:Hart med scoring for Port Vale

Sam Hart satte inn et trøstemål for Port Vale, mens Jon Flanagan var med og sikret Burnley ett poeng på Old Trafford.

30. okt 2016 kl 09.13 Einar Kvande

Jon Flanagan ble byttet inn helt mot slutten av første omgang, da Burnley klarte 0-0 på Old Trafford. Scouseren var involvert i en situasjon der Manchester United ropte på straffe, da Darmian gikk lett i bakken etter å ha fått en liten touch på foten av Flanagan.

Ryan Kent spilte hele kampen da Barnsley spilte 2-2 mot Bristol City hjemme på Oakwell. Tidligere Liverpool-spiller Adam Hammill satte inn utligningsmålet for vertene på overtid.

Adam Bogdan holdt buret rent da Wigan vant 1-0 i Cardiff. For Danny Ward og Huddersfield gikk det imidlertid helt galt, og Ward måtte plukke hele fem baller ut av nettet i 5-0 tapet for Fulham på Craven Cottage. Huddersfield, som startet sesongen så bra, har nå tapt tre av sine siste fire kamper.

Sam Hart scoret Port Vales mål i 3-1 tapet for Bolton. Vertene gjorde tre mål på snaue ti minutter tidlig i første omgang. Harts mål kom på en heading fra kloss hold et kvarter før slutt.

Ryan Fulton holdt buret rent til det gjenstod fire minutter av Chesterfields bortekamp mot Charlton. Da headet Lee Novak inn seiersmålet for vertene på The Valley.

Swindon Town lå under 4-0 til pause borte mot Scunthorpe. Da satte Swindon innpå Lloyd Jones, og fikk endelig tettet igjen der bak. Swindon slapp ikke inn flere mål, og klarte å pynte på resultatet, som til slutt ble 4-1.

Jack Dunn ble byttet inn 52 minutter ut i Morecambes hjemmekamp mot Exeter. Da ledet gjestene allerede 3-0, noe som også ble sluttresultatet.

Andre Wisdom var ubenyttet innbytter da Salzburg vant 1-0 over SV Josko Ried i Østerrike.

Lazar Markovic startet kampen, men ble byttet ut etter 59 minutter av Sporting Lisboas målløse bortekamp mot CD Nacional de Madeira fredag kveld.

Allan er i troppen til Hertha Berlin, som spiller borte mot Hoffenheim i Bundesliga i dag. En kamp som starter klokken 15.30, og blir vist på Eurosport Norge.

NEC Nijmegen, med Taiwo Awoniyi i troppen spiller bortekamp mot Utrecht i den nederlandske toppserien klokken 14.30 i ettermiddag.