Hattrick for Danny Ings

Det ble en ny gjennomkjøring på 90 minutter for Danny Ings og Mamadou Sakho da Liverpool U23 vant 3-0 mot Ipswich.

2. okt 2016 kl 17.18 Torbjørn Flatin

Ings scoret etter bare tre minutter på Portman Road, før han fullførte et hatrick med scoringer i det 80. og 90. minutt, noe som tyder på at han ikke har noen problemer med å holde distansen. De tre målene gjør at Ings har sju mål på fire kamper for Liverpool U23 denne sesongen.

Danny hadde i tillegg et skudd som traff stolpen, noe som også gjaldt den unge backen Trent Alexander-Arnold og Cameron Brannagan.

Mamadou Sakho fikk 90 nye minutter, denne gangen på et mannskap som holdt nullen, etter at franskmannen gjorde «comeback» for U23 mot Wolfsburg sist uke.

Andre spillere som var i aksjon med førstelagserfaring var Connor Randall, Tiago Ilori, Kevin Stewart, Pedro Chirivella og Ovie Ejaria.

- Det var fantastisk for Danny og jeg er glad på hans vegne over at han fikk sitt hattrick, fortalte trener Michael Beale til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Hans entusiasme og personlighet løfter alle i troppen og han var virkelig skarp. Han scoret et briljant åpningsmål og de andre to var avslutninger på veldig gode angrep.

- Det var viktig at vi slo tilbake etter tapet mot Wolfsburg da det var tøft å tape en kamp hvor vi spilte så bra. Vi skapte noen store sjanser og kunne ha scoret langt flere enn tre mål.

Liverpool U23: Kelleher, Alexander-Arnold, Randall, Ilori, Sakho, Stewart, Wilson (Lennon 85), Chirivella (Phillips 80, Ings, Ejaria, Woodburn (Brannagan 65). Ubenyttede innbyttere: Firth, Whelan

Har du innspill til journalisten?
[email protected]