Det begynte med sen utligning mot WBA:Helt på tampen – med Klopp

Siden Jürgen Klopp kom til LFC har de røde et halvt dusin ganger sikret seg seier eller poeng med scoringer i det 90.minutt eller senere.

22. okt 2016 kl 13.24 Torbjørn Flatin

Knyttet neve, gjerne en liten løpetur, stort glis, omfavnelser og et ødelagt brilleglass eller to, vi elsker å se Jürgen Klopp feire en scoring av sitt mannskap.

I desember 2015 skapte Klopp overskrifter da en scoring fra Divock Origi dypt på overtid sikret et poeng foran The Kop, og manageren valgte å takke fansen for støtten. Noen undret seg imidlertid over denne tilsynelatende felles feiringen over uavgjort hjemme mot West Bromwich. Det var første gang av flere hvor Liverpools vilje til aldri å gi opp ga resultater.

13.12.2015 – Liverpool v West Bromwich 2-2, Origi 94.55 min.
Jordan Henderson hadde gitt vertene en programmessig ledelse, før Craig Dawson fikk inn ballen etter corner på typisk Pulis-vis. Midtveis i 2.omgang satte kantete Jonas Olsson inn 2-1 for gjestene, etter nok en corner, og Liverpool var i trøbbel.
Dejan Lovren var blitt båret av banen i en temperamentsfull kamp og dommeren la til åtte minutter. Drøyt halvveis ut i overtiden fikk Origi kranglet seg videre litt ute til venstre, og via et forsvarsbein sendte han et langskudd forbi keeper og inn i det lengste hjørnet foran et jublende The Kop.

13.01.2016 – Liverpool v Arsenal 3-3, Allen 89.35 min.
En god motstander i en god kamp, hadde Arsenal utlignet to gangers ledelse fra scoringer av Roberto Firmino i 1.omgang. Olivier Giroud ga imidlertid The Gunners ledelsen for første gang med sin andre scoring for dagen, ti minutter etter pause.
Fjerdedommer hadde nettopp vist skilte med tre tilleggsminutter da Jordan Henderson sendte ballen mot hjørnet av 16-meteren, Christian Benteke headet tilbake og der dukket Joe Allen opp og reddet nok en gang et poeng foran The Kop.

23.01.2016 – Norwich v Liverpool 4-5, Lallana 94.20 min.
Ingen kamper illustrerte bedre at Liverpool kunne være sårbare når ballen ble spilt inn foran egen keeper, da ofte fra dødball, men at det også ble scoret flittig i riktig retning.
Det stod 4-3 til de fra Merseyside da fem minutter ekstra skulle spilles. En dødball havnet i returrommet og midtstopper Bassong havnet inn en utligning for Norwich med nøyaktig 92 minutter på stadionuret. Et halvt minutt før vanlig spilletid var ute hadde Jürgen Klopp satt innpå sin innlånte midtstopper Steven Caulker, trolig for å sikre tre poeng, men nå ble isteden Caulker jaget fram i håp om at Liverpool kunne rekke å svare. Caulker var også involvert da flipperspill i straffefeltet til kanarifuglene gjorde at Adam Lallana fikk trykket ballen i mål. Lallana løp, hans lagkamerater løp, Klopp løp, og brillene til manageren var «all over the place».

06.03.2016 – Crystal Palace v Liverpool 1-2, Benteke str. 95.12
Nok en vanskelig bortedag, da Joe Ledley først ga Palace ledelsen i 2.omgang og James Milner måtte så ta seg en tidlig dusj etter sitt andre gule kort. Roberto Firmino utlignet imidlertid etter en keepertabbe. Det var gått 93.53 minutter, i en kamp hvor dommeren hadde lagt til fire minutter, da Christian Benteke gikk i bakken inne i feltet etter å ha fått et fremspill. Klønete av forsvareren, lett fall av spissen, dommen var trolig ulik avhengig av hvilken side du stod på. Dommeren pekte imidlertid på merket og med kampens siste spark sikret Benteke tre poeng for de røde.

14.04.2016 – Liverpool – Borussia Dortmund 4-3, Lovren 90.34
Etter lovende 1-1 i Dortmund fikk Anfield seg et tidlig sjokk i returen da Borussia satte inn to tidlige mål. Origi reduserte tidlig i 2.omgang, men ny scoring fra Reus gjorde at Liverpool behøvde tre mål med en halvtime igjen. Jürgen Klopp kalte det etterpå for den mest magiske halvtimen skapt av egne fans.
Coutinho redusert, Sakho utlignet, men Liverpool behøvde fortsatt et mål til som følge av bortemålsregelen. Fire minutter tillegg var annonsert da James Milner kom fra på høyresiden og hans dype overlegg ble stanget inn av Dejan Lovren. Det var, i sannhet – magisk!

11.05.2016 – Liverpool – Chelsea 1-1, Benteke 91.37
I sannhet er det nok ikke den scoringen på overtid som huskes best, men det var sesongens siste hjemmekamp og det var hyggelig å unngå et tap før spillerne tok farvel med fansen. Innbytter Ojo sendte inn et innlegg fra venstre, Begovic fikk ikke tak i ballen og Christian Benteke kunne sende ballen enkelt i mål fra kort hold. Det siste scoringen for den store spissen i helrødt.