I ferd med å spille seg i form igjen

Mamadou Sakho får gode attester av U23-manager Michael Beale.

19. okt 2016 kl 17.42 Einar Kvande

Beale mener at Sakho er i ferd med nærme seg sitt vanlige nivå igjen, etter gårsdagens uavgjortkamp mot Manchester United U23.

Franskmannen har trent med U23-laget i hele høst, og dette var hans tredje kamp for Beales lag.

– Jeg syntes Mama virket sterk, uttaler Beale til Liverpool Echo.

JOBBER HARDT
JOBBER HARDT  Mamadou Sakho får de beste skussmål av U23-manager Michael Beale.

– United spilte hele tiden lange baller mot sin nummer ni, men Mama viste sin rutine. Han var en god makker for unge Tiago Ilori, som også virker å være i god form for øyeblikket, legger U23-manageren til.

Mama trener med oss, og han jobber hardt hver eneste dag. Jeg har ikke sett ham i bedre form enn nå. Et par kamper til nå, så får vi se hva som skjer.Michael Beale

– Jeg er glad for å ha begge to på laget. De gir oss en plattform, som vi kan spille ut fra.

– Mama trener med oss, og han jobber hardt hver eneste dag. Jeg har ikke sett ham i bedre form enn nå. Et par kamper til nå, så får vi se hva som skjer, sier Beale.

Ings imponerer

U23-manageren var også full av lovord om Danny Ings, som fortsetter å imponere i Premier League 2.

– Han skaper hodebry for alle forsvarere. Han slutter aldri å løpe, og kjemper for hver eneste ball.

STOLPETREFF
STOLPETREFF  Danny Ings har tegnet seg hyppig på scoringslisten for Liverpool U23 i høst, men fikk ikke nettkjenning mot Manchester United.

– Danny kan møte, han kan gå på løp i bakrom, og han scorer alle typer mål. Han er veldig disiplinert. Da United la seg bakpå ville kanskje en ung spiss ha møtt mer, men Danny lå fortsatt på linja og hadde gode bevegelser.

– Han hadde en avslutning i stolpen, og hadde uflaks som ikke kom på scoringslista. Han har scoret mange mål for oss den siste tiden, og vi er henrykt over å ha ham på laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]