I hardtrening foran nordvestderbyet

Liverpool og Manchester United har to vidt forskjellige innganger til den kommende storkampen på Anfield.

10. okt 2016 kl 11.50 Marius Rabben

Det er én uke til sesongens første møte mellom de to mestvinnende klubbene i England. For første gang siden 2004 finner kampen sted på en mandag.

Grunnet landslagspausen har United-spillerne fått fire dager fri av José Mourinho, skriver Manchester Evening News, og de ventes tilbake på treningsfeltet tirsdag.

Treninger og kamp

Samtidig har Jürgen Klopps menn vært aktive på Melwood. Spillerne som ikke er på landslagsoppdrag måtte blant annet gjennom en dobbeltøkt på søndag, ifølge Liverpool Echo.

I tillegg var spillere som James Milner, Loris Karius, Danny Ings og Emre Can med da rødtrøyene banket Bradford i en treningskamp bak lukkede dører.

Liverpools landslagsspillere returnerer for øvrig i løpet av de neste dagene.

I aksjon mandag, tirsdag og natt til onsdag

Sadio Mané, som tegnet seg for en assist i Senegal, er allerede ferdigspilt, mens Divock Origi, Simon Mignolet (Belgia), Ragnar Klavan (Estland) og Gini Wijnaldum (Nederland) spiller sin siste kamp mandag kveld.

Tirsdag skal England, med Jordan Henderson og Daniel Sturridge i troppen, møte Slovenia, og natt til onsdag avslutter Philippe Coutinho og Roberto Firmino sin landslagssamling med en bortekamp i Venezuela.

Hele Liverpool-stallen vil være samlet igjen onsdag eller torsdag.

Avspark mellom Liverpool og United neste mandag er klokka 21.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]