Pressekonferanse med Jürgen Klopp:Ingen skadeproblemer før West Bromwich

Jürgen Klopp bekreftet at Gini Wijnaldum er på vei tilbake, og ingen nye skader i troppen - det inkluderer James Milner. Loris Karius kan og vil bli bedre.

20. okt 2016 kl 12.43 Torbjørn Flatin

OM LORIS KARIUS
- Han har fått en meget god start. Han er fortsatt en ung keeper. Vi fulgte ham i Bundesliga hvor han var meget god de to siste årene. Premier League er noe annet og han vil behøve å tilpasse seg. Det var ikke perfekt (mot Man Utd), det var en situasjon hvor han tok en risiko. Han må bli bedre og vil bli bedre.

OM SKADER
- Ingen er utelukket til WBA, og Gini (Wijnaldum) er på vei tilbake, han vil trene i dag. Det er veldig bra. Hvis ingen ting skjer innen lørdag vil vi ha en fyldig tropp å velge fra.

Helt mot slutten av pressekonferansen bekreftet Klopp at det inkluderte James Milner, som ble byttet ut i sluttminuttene mot Manchester United etter å ha fått flere smeller.

OM WBA
- Et veldig erfarent lag som er veldig gode på dødballer. De spiller på sin måte, vi spiller på vår måte. Vi må finne en måte å vinne kampen på.

- Det gode i forhold til forrige gang vi spilte mot dem er at vi vet mer om oss selv. Det kommer til å bli trangt, alle vet hvordan West Brom spiller. Det er noe vi må være klare for. Vi får situasjoner som vi må finne løsninger på. Toni Pulis har en spesiell måte å sette opp sine lag på og han har hatt suksess med det over flere år.

ADAM LALLANA
- Han er en meget god fotballspiller og det var gunstig at han kom inn med friske ben mot Manchester United. For meg har han hele tiden vært en god spiller så lenge jeg har vært her (på spørsmål om at Lallana stadig hadde blitt bedre etter at Klopp kom til LFC).

- Han var kaptein for Southampton og er en erfaren spiller som elsker Liverpool. Nå er han her og det er jeg glad for.

PREMIER LEAGUE
- Forskjellen fra andre ligaer er at at alle lag har gode individuelle spillere. Alle vil kjempe for hvert poeng, slik som West Bromwich og som jeg har stor respekt for.

LIGACUPEN
- Kampen mot Tottenham vil ikke ha noen innflytelse på det laget som blir tatt ut mot West Brom.


Har du innspill til journalisten?
[email protected]