Ingen trepoengere for de utlånte

Fire Liverpool-spillere på utlån var i aksjon lørdag, men de fikk lite å juble for.

15. okt 2016 kl 22.44 Marius Rabben

På nest øverste nivå viste Ryan Kent noen gode glimt for Barnsley, med bra innlegg og driblinger, særlig i begynnelsen. Det ble imidlertid ingen poeng hjemme mot Fulham, som vant en innholdsrik kamp 4–2 på Oakwell Stadium.

Som vanlig sto Ádám Bogdán mellom stengene for Wigan, og ungareren holdt nullen, men laget maktet aldri å score mot Burton Albion. Wigan er tredje sist i Championship.

FIKK 90 MINUTTER:
FIKK 90 MINUTTER:  Backen Sam Hart (20) spilte i en offensiv kantrolle for Port Vale, men tapte kampen med fire mål.

En divisjon ned kom venstrekant Sam Hart til noen brukbare innlegg for Port Vale mot Sheffield United, men laget tapte hele 0–4 etter to baklengsmål i hver omgang. Hart pådro seg gult kort fem minutter før slutt.

21.-plasserte Chesterfield og keeper Ryan Fulton gikk på sitt andre tap på rad da Southend vant 1–0 på hjemmebane. 20-åringen har stått samtlige kamper hittil i League One.

Swindon Town, uten Lloyd Jones på banen eller benken, spilte 0–0 borte mot AFC Wimbledon, og ligger som nummer 20 av 24 lag i samme liga.

I League Two var ikke Jack Dunn i troppen til Morecambe, som tapte 0–2 for Stevenage på hjemmebane. Lancashire-laget ligger på tiendeplass etter 13 kamper.

Fra benken så Andre Wisdom sitt Red Bull Salzburg rote bort seieren mot Wolfsberger borte. Selv om de ledet 2–0 med fem minutter igjen, endte kampen til slutt 2–2. Salzburg bekler tredjeplassen i Østerrike, ni poeng bak Sturm Graz på toppen.