Dette skriver avisene: Jakten på den hellige gral fortsetter

Dirigent Philippe Coutinho styrte Liverpool til en ny seier.

30. okt 2016 kl 10.05 Einar Kvande

Liverpool forlenget sin rekke med ubeseirede kamper til 11, og James Pearce i Liverpool Echo mener at Jürgen Klopps menn nå har vist at de er på et høyere nivå denne sesongen.

«Jürgen Klopps lag feide Crystal Palace tilside og nørte opp under alt pratet om at de er seriøse utfordrere til tittelen denne sesongen.», slår Pearce fast.

«Dette var ingen feilfri kamp, og dårlig forsvarsspill lot James McArthur få utligne Liverpools ledelse to ganger. Men Liverpools angrepsarsenal er nå av en slik kvalitet at de er godt utstyrt til å overvinne slike tilbakeslag.»

«Dette er et helt annet lag enn det laget som kapitulerte mot slutten av den forferdelige 3-3 kampen på samme bane i mai 2014.»

Det har Pearce helt rett i, for den eneste spilleren på dagens lag som var involvert i den kampen var Philippe Coutinho. Dirigenten selv.

«Den heroiske innsatsen i 2013-14 var inspirert av den briljante Luis Suarez, mens Liverpool nå fremstår mer som et lag.»

Thriller

Colin Mafham i Express slår fast at Liverpool er ubeseiret på åtte ligakamper, etter en skikkelig thriller på Selhurst Park.

«Det er ingen grunn til å forsvare de to forsvarsrekkene, og noen vil kanskje tro at dette var en komedie av tabber. Men wow, for et show», skriver Mafham.

«Med Philippe Coutinho i sitt ess er Liverpool tittelkandidater. Og dersom de kan få orden på forsvarsspillet kan de virkelig gå til topps.»

Tittelkandidater

Sami Mokbel i Daily Mail gjør også et poeng av at Liverpool nå for alvor er med i kampen om ligatittelen.

Med et angrep som er så potent som dette, hvem trenger et forsvar?Sami Mokbel

«Det er ikke til å ta feil av, Liverpool er med i denne tittelkampen. De har store spillere. De leverer ikke bare fortryllende angrepsspill, nøyaktige pasninger og konstant press, dette Liverpool-laget er også vanskelige å få has på. To ganger utlignet Palace, men begge gangene børstet Liverpool-spillerne av seg støvet og startet på nytt, for å holde følge med Manchester City og Arsenal i toppen av Premier League. Dette laget er mesterskapsmateriale. Tvilerne vil peke på to store forsvarstabber, men med et angrep som er så potent som dette, hvem trenger et forsvar?»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]