– Jeg har bra selvtillit

Simon Mignolet trives ikke som benkesliter, og håper å ta tilbake keeperplassen mot Manchester United.

13. okt 2016 kl 00.35 Marius Rabben

– Jeg har ikke spilt de siste ukene, og jeg vil ikke at det skal bli enda mer, sier belgieren, ifølge Liverpool Echo.

Når Manchester United kommer på besøk mandag kveld, er det omtrent én måned siden Mignolet sist varmet buret – borte mot Chelsea.

Han ble inkludert i Belgia-troppen, men fra benken så han førstevalget Thibaut Courtois holde nullen i begge landskampene denne måneden.

– Endrer ikke mine forberedelser

Mignolet sier han likevel er positiv foran møtet med erkerivalen, og håper å ta tilbake plassen fra Loris Karius.

FORRIGE OPPTREDEN:
FORRIGE OPPTREDEN:  Mignolet har vært på benken siden Liverpool slo Chelsea i London midtveis i september.

– Jeg har selvtillit på grunn av den gode ligastarten min. Mot Arsenal, Tottenham og Leicester var jeg viktig for laget ved å gjøre noen bra redninger, forteller han.

Jürgen Klopp har ikke gjort det kjent hvem av Liverpools to keepere som får spille på mandag. Selv velger Mignolet å gjøre det han pleier før kamper.

– Uansett om jeg spiller eller ei, endrer ikke det på mine kampforberedelser. Det ligger ikke i min natur å ikke gi hundre prosent, sier 28-åringen.

Positiv respons

Han legger ikke skjul på at det smerter å bli plassert utenfor laget, og har i mellomtiden trent beinhardt for å komme enda bedre tilbake.

– Hver gang man starter på benken, gjør det vondt. Jeg er mye mer nervøs på benken enn ute på banen. Men målet er å spille igjen så fort som mulig.

– Det viktigste er at jeg håndterer situasjonen på best mulig måte. Jeg synes responsen min har vært positiv. Det er også blitt verdsatt av supporterne, sier keeperen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]