– Jeg kan ikke tro hvor raskt Sadio har funnet rytmen

Adam Lallana er imponert over hvor raskt flere av Liverpools nysigneringer har funnet seg til rette denne sesongen.

28. okt 2016 kl 00.35 Arve Vassbotten

Adam Lallana kom selv til klubben sommeren 2014, men det var først etter at Klopp kom til klubben forrige sesong at han for alvor begynte å vise sitt fulle potensiale i den røde drakta.

Denne sommeren fikk han selskap av en annen tidligere Southampton-spiller, Sadio Mané, samt Georginio Wijnaldum og Joel Matip. Alle har raskt blitt førstevalg for Klopp når tyskeren setter opp lagoppstillingen.

– Jeg brukte lenger tid

– Jeg sitter ved siden av Sadio i garderoben og jeg kan ikke tro hvor raskt han har funnet rytmen. Han er den Sadio vi spilte mot sist sesong, som var så god mot oss – spesielt på St. Mary’s.

– Hvis jeg sammenligner med meg selv, da jeg kom inn, tok det meg mer tid å finne meg til rette. Så all ros til han, for det er aldri lett å komme inn i en storklubb, sier Lallana til Sport Magazine.

– Gigi går under radaren

– Det er det samme med Matip og Klavan, de har også kommet seg raskt på plass. Det er lettere når man får gode resultater, så forhåpentligvis har laget spilt en rolle i å hjelpe dem, sier han.

Også Wijnaldum får godord fra Lallana.

– Han er så blid hele tiden. I garderoben og på banen. Han er herlig å spille med også, en skikkelig lagspiller. Han går nok litt under radaren til tider, men jeg synes han har hatt en fantastisk start.

– Noe av arbeidet han gjør legger man ikke merke til. Men når man er på samme lag, forstår man hvor god han er.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]