Klopp møtte pressen klokken 13.00:– Jeg liker Alex Ferguson

Jürgen Klopp diskuterte Alex Ferguson, Crystal Palace, Christian Benteke og treningsanlegget på Melwood under sin pressekonferanse i dag. James Milner har vært syk denne uken.

28. okt 2016 kl 12.50 Einar Kvande

Om Alex Ferguson:

– Har jeg lov til å si at jeg liker Alex Ferguson? Jeg har møtt ham tidligere, før jeg ble Liverpool-manager. Det var hyggelig av ham å si noe positivt om meg.

Om Crystal Palace:

– I England møter du hele tiden vanskelige motstandere. Vi må ha full konsentrasjon. Palace er et godt lag. Jeg har bare ledet laget mitt der i en kamp tidligere, men det er et vanskelig sted å spille. En liten stadion, med god stemning. De er et tøft og sterkt lag. Vi ser frem til kampen.

Om Christian Benteke:

– Det er ingen overraskelse at han har scoret mål. Vi kjenner hans kvaliteter. Alle spillere trenger rom til å utvikle seg og vise seg frem. Overgangen virket fornuftig. Palace kjøpte spilleren. Han viste sine kvaliteter hele tiden i løpet av det siste året, og han er spesielt god på hodet. En vidunderlig spiller. Nå i Crystal Palace. Vi måtte ta en avgjørelse. Jeg er alltid ærlig. Min dør er alltid åpen. Avtalen vi har er å jobbe hardt.

Om Tottenham-kampen:

– Jeg ble ikke overrasket over prestasjonen. Mitt laguttak var ikke vanskeligere enn foran andre kamper.

Om skadesituasjonen:

– Vi har fått noen smeller. Millie (James Milner) var syk på tirsdag. Han løp litt i går. Vi får se hvordan tilstanden hans er i dag. Vi må ta noen avgjørelser, jobbe hardt, ikke snakke så mye, og vinne kamper.

Om Melwood:

– Det er ikke noe å si. Det er fornuftig å forbedre forholdene. Hvor og hvordan er ikke bestemt ennå. Når vi vet hva vi kommer til å gjøre, vil vi fortelle det til dere. Det handler å se muligheter for å forbedre seg.

Om Joe Gomez:

– Han har sett veldig bra ut på trening, men han har vært lenge ute med skade. Vi trenger ikke å forhaste oss, eller legge noe press på ham. I løpet av den neste pausen vi får på grunn av landskamper vil vi arrangere en kamp, og han vil få spille noen minutter.

Om stemningen i klubben:

– Det er en positiv stemning på Melwood og rundt Liverpool. Det er slik fotball bør være. Det har gått bra, men det har vært en intens periode. Det er ikke vanskelig for alle spillerne vi har i troppen å være glade. Alle spillerne våre er 100% viktig for troppen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]