– Jeg trenger mer spilletid for å komme i form

Emre Can mener at Liverpool burde tatt alle tre poengene mot Manchester United, på bakgrunn av en god andreomgang. Nå håper han på mer spilletid i tiden som kommer.

18. okt 2016 kl 09.42 Einar Kvande

– Jeg mener vi hadde fortjent å vinne kampen, fordi vi skapte de største sjansene og spilte best, uttaler Can til Liverpoolfc.com.

– Vi spilte ikke opp mot vårt beste, men vi spilte bedre enn Manchester United, etter min mening, og hadde fortjent å vinne.

Can spilte fra start for første gang i ligasammenheng denne sesongen, og fikk den ene av Liverpools to store sjanser i andre omgang.

– Vi klarte ikke å holde på ballen, og kampen ble litt for hektisk. I andre omgang spilte vi litt bedre, og hadde de beste sjansene. Manchester United har en veldig god keeper, selvsagt, som gjorde to gode redninger.

– Det er alltid prestisjeoppgjør mot Manchester United, og det er kanskje grunnen til at det ble slik. Spillet ble som nevnt for hektisk, og vi må gjøre det bedre i neste kamp. Vi vil lære av dette.

Mangler kamptrening og selvtillit

Can fikk 90 minutter på banen, og spilte seg gradvis opp etter en svak førsteomgang. Dette var første gang han fullførte en kamp for Liverpool siden midten av mai.

Får jeg spilletid, vil jeg komme i form.Emre Can

– Jeg var veldig glad for å få starte. Sist jeg spilte 90 minutter var i Europaliga-finalen forrige sesong, og det er lenge siden nå.

– Jeg må få tilbake kampformen og selvtilliten. Jeg ser frem til det skjer. Får jeg spilletid, vil jeg komme i form.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]