– Jeg trodde Coutinhos skudd skulle gå i mål

Dejan Lovren hadde god utsikt til Philippe Coutinhos eminente skudd i andre omgang mot Manchester United, og ble sjokkert over at David de Gea klarte å stoppe langdistanseforsøket.

18. okt 2016 kl 10.12 Einar Kvande

Jürgen Klopps disipler måtte nøye seg med 0-0 mot Manchester United, selv om de hadde ballen i 65% av tiden. Liverpool var dog klart nærmest nettkjenning, etter gode forsøk av Emre Can og Philippe Coutinho. Spesielt Coutinhos skudd tjue minutter før slutt, var det mange som så i nettmaskene, inkludert Dejan Lovren.

– Uavgjort var et rettferdig resultat basert på førsteomgangen, men ikke etter andreomgangen, uttaler Lovren til Liverpoolfc.com.

– Vi hadde mange sjanser i andre omgang. Vi var modigere etter pause enn før pause, men to utrolige redninger av De Gea hindret oss fra å vinne. Jeg var sikker på at Coutinhos skudd skulle gå i mål!

– Men til syvende og sist er det bedre å spille uavgjort 0-0 enn å tape, men vi er definitivt mindre fornøyd med resultatet enn dem.

Den målløse forestillingen satte punktum for Liverpools seiersrekke som lød på fem strake kamper.

– Det er alltid frustrerende når du ikke vinner. Manchester United lå veldig dypt. Det ble litt vanskelig for oss. Vi hadde også gjort flere forandringer grunnet skader. Forhåpentligvis er alle skadefrie til neste kamp, avslutter Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]