– Jeg vil ikke være noe andrevalg

Simon Mignolet har lite lyst å sitte på benken i en alder av 28 år.

27. okt 2016 kl 00.30 Arve Vassbotten

Simon Mignolet insisterer på at han ikke kommer til å slutte å kjempe for plassen mellom stengene i Liverpool, selv om Jürgen Klopp i forrige uke uttalte at Loris Karius nå er førstekeeper i klubben.

I tirsdagens ligacupmøte med Tottenham, hadde Mignolet et par avgjørende redninger i sluttminuttene da gjestene jaget utligning.

– Jeg var glad for å få spille. Det er det man ønsker å gjøre hver eneste uke. Jeg ønsker ikke å være nummer to, det er helt klart. Jeg vil spille. Jeg vil fortsette å kjempe for å få plassen min tilbake, sier Mignolet til Liverpool Echo.

– Kan ikke sitte på benken

– For det første, ligger det ikke i min karakter å gi opp. For det andre er jeg ikke i en situasjon der jeg kan sitte på benken. Jeg er 28 år og jeg ønsker å spille.

Men selv om Mignolet helt tydelig har lyst på spilletid, understreker han at han alltid vil støtte klubben uansett og optre profesjonelt.

– Jeg ser på det som en utfordring som jeg kan overvinne. Forhåpentligvis vil det være en rettferdig utfordring basert på hva man gjør på banen, sier belgieren.

– Det eneste jeg kan gjøre er å spille på mitt beste og jobbe hardt.

– Jeg vil vise at jeg er profesjonell, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]