Joe Gomez tilbake i trening

Den unge forsvareren fikk applaus av de andre spillerne, da han endelig var tilbake i trening etter langtidsskade.

14. okt 2016 kl 12.31 Arve Corneliussen

Joe Gomez røk fremre korsbånd i kneet for ett år siden på landslagssamling med England under-21. I går var han tilbake i trening, og mottok applaus fra resten av spillergruppen. Det skriver Liverpool Echo.

Da han nærmet seg comeback i juli pådro han seg en akillesskade, noe som forlenget skadeoppholdet ytterlige.

Gomez kom til Liverpool fra Charlton for £3,5M sommeren 2015. Der spilte han midtstopper og høyreback, men daværende Liverpool-manager Brendan Rodgers brukte ham som venstreback.

– Jeg ser meg selv først og fremst som midtstopper. Det er den posisjonen jeg sikter meg inn mot når jeg blir friskmeldt, og så får vi se om Klopp ser meg som en midtstopper også, sa Gomez i et intervju med Daily Mail i april.

Gomez fortalte i samme intervju at Jurgen Klopp støttet ham gjennom hele skadeavbrekket.

– Klopp sa til meg at han hadde hatt samme skade selv, så han visste hvordan jeg hadde det. Han ba meg jobbe hardt, og sa at han ville ta meg inn i varmen igjen når jeg ble friskmeldt.

Ender karrièrer

– Jeg vet det vil være neste sesong før jeg spiller igjen. Faren når man har røket korsbåndet er at man forter seg tilbake og ender med å ryke det på nytt. Jeg vil selvsagt begynne å spille igjen så fort jeg kan, men jeg kan ikke ta noen snarveier med rehabiliteringen, sa Gomez én måned etter skaden inntraff.

Skader som denne pleide å ende karrièrer, mens spillere nå om dagen kommer tilbake sterkere og bedre enn noen gang. Det er det jeg fokuserer på, sa Gomez videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]