Gir seg med fotballen i Amerika:Klopp åpner for Gerrard «comeback»

Steven Gerrard har meldt at han avslutter sin tid som fotballspiller i Los Angeles og det spekuleres allerede at kan komme tilbake til Liverpool FC.

22. okt 2016 kl 23.30 Torbjørn Flatin

Stevie G har det siste døgnet via sosiale media takket for seg i Los Angeles Galaxy, med sesongen i MSL med sin avslutning neste måned. Det medførte samtidig at den engelske pressen spurte Jürgen Klopp om den tidligere kapteinen på Anfield, og hvor aktuelt det kunne være at legenden kom tilbake.

- Steven Gerrard, og det vil trolig være en virkelig stor overraskelse, vil alltid være svært velkommen hos Liverpool FC. Det er vanskelig å forestille seg hvor velkomment det ville vært, understreket Liverpools nåværende manager.

- Det vil derfor absolutt ikke være noe problem, men alt vi har snakket sammen om dette vil bli mellom oss. Det er slik jeg kjenner Stevie og det er slik jeg er, men ingen behøver å være bekymret for at det ikke finnes noen plass til Steven Gerrard.

Tidligere i år kommenterte 36-årige Gerrard om muligheten for å komme tilbake til Liverpool FC en dag, da først og fremst i en mulig trenerrolle.

- Jeg hadde en prat med Klopp, sa Steven til Liverpool Echo den gang. – Jeg fikk ikke akkurat noe tilbud, men klubben bekreftet at de gjerne ville at jeg skulle komme tilbake.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]