Klopp avviser forsvarsproblemer

Jürgen Klopp sier at hans midtforsvar med Dejan Lovren og Joel Matip var fremragende mot West Bromwich.

24. okt 2016 kl 00.39 Torbjørn Flatin

- Jeg har hørt det noen ganger nå, men jeg mister respekten for mennesker som sier det, hevder Jürgen Klopp da han blir spurt om kritikk av sitt forsvar og hvordan de håndterer dødballer i mot.

- Jeg er treneren for dette laget. Vi forsvarte oss godt mot United, utmerket, og så var det svært vanskelig mot West Brom. Vi har imidlertid ikke et forsvarsproblem.

- Vi behøvde å være virkelig aggressive defensivt for å forsvare oss mot deres lange baller uten å lage frispark. Det er en utfordring, men Dejan og Joel var fremragende.

- Og dere kan ikke forestille dere i hvor god forfatning Moreno, Lucas Leiva, Klavan og Trent Alexander-Arnold er, fortsetter Klopp til Liverpool Echo om sitt skyggeforsvar.

- Men det er bra at folk har noe å prate om. Tror dere at vi arbeider med det? Ja? Men så er det et nytt lag og så dere hvem som spilte der. De er alle på min størrelse og de satte innpå en dødballspesialist (Chris Brunt) som lenge har vært skadet. De er glimrende på dødballer.

- Når folk sier at det er spørsmål angående våre dødballer i mot, hvordan kan jeg si at de tar feil? 70-80 prosent av de målene vi slipper inn er på dødballer, men de er alle ulike og det er noe vi jobber med. Det er ikke det samme problemet som vi hadde i fjor.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]