Tony Pulis før lørdagens kamp:- Klopp er alright

Manageren til West Bromwich var i diplomatisk humør før møtet på Anfield, og erkjenner at Liverpool har noen fantastiske offensive spillere. Berahino bekreftet ute.

21. okt 2016 kl 15.53 Torbjørn Flatin

Stemningen var ikke spesielt god etter forrige kamp mellom Liverpool og West Bromwich, hvor Jürgen Klopp ikke var imponert over måten gjestene spilte på og de kontret med at de synes hjemmelagets manager feiret i overkant en utligning flere minutter på overtid.

Nå møtes Klopp og Pulis igjen, og sistnevnte valgte ikke å fyre opp temperaturen før reisen til Merseyside. Han bekreftet også at spissen Saido Berahino ikke vil spille, etter å ha vært over matchvekt i en nylig kontroll. I tillegg er midtstopperen Jonny Evans suspendert.

Dette var noe av det Tony Pulis sa på sin pressekonferanse før Liverpool v West Bromwich i morgen kl 18.30 på Anfield:

Om WBA denne sesongen

- Vi har kommet greit i gang. Nacer Chadli har gitt oss litt mer framover, han har fått til et godt samarbeid med Solomon (Rondon). Hvis en ser tilbake på kampene har det vært skuffende å slippe inn sene mål mot Sunderland og Tottenham.

Om sin jobb som manager hos WBA:

- Du må finne ut en måte å vinne på med de spillerne du har. Jeg har greid å gjøre det de fleste plassene jeg har vært.

Om Saido Berahino:

- Vi har satt opp et treningsprogram for ham og håper og ber om at det vil hjelpe ham tilbake. Han er selv innstilt på å gjennomføre dette og vi ønsker å ta ham vekk fra rampelyset.

Om Liverpool:

- De har noen fantastiske spillere og de fem som spiller lengst framme er eksepsjonelle. De har alle evnen til å kunne gjøre noe på egenhånd. De beveger seg, de roterer, de kan minne om Tottenham i måten å spille på. Spillere som Coutinho og Lallana har spesielle ferdigheter, men det er alle topp spillere. De har en utmerket sjanse denne sesongen, nå som de ikke er involvert i Europa. Sist de ikke var med i Europa og hadde en tropp på nivå med dagens, da kom de veldig nærme under Brendan (Rodgers).

Om Jürgen Klopp:

- Han er alright. Han viser lidenskap, noe som er glimrende. Det er hva du ønsker.

Om Anfield:

- Anfield er et vidunderlig sted. Våre spillere får nå en mulighet til å spille der. Seier, tap eller uavgjort – nyt øyeblikket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]