James Milner om sin manager:- Klopp er unik

Rutinerte James Milner mener Jürgen Klopp er en av de beste managerne han har spilt for, og med treninger han aldri har opplevd maken til.

3. okt 2016 kl 00.17 Torbjørn Flatin

- Jürgen er en topp manager, definitivt en av de beste jeg har arbeidet sammen med, sier James Milner til Liverpool. En spiller som bl.a. har hatt Fabio Capello, Sven-Göran Eriksson, Roberto Mancini og Manuel Pellegrini som sjef.

- Måten han organiserer på, lidenskapen hans. Treningsøktene han gjør er annerledes enn noe av det jeg tidligere har opplevd.

- Det kan bare være av det gode. Du ser entusiasmen han har langs sidelinja, og noen ganger lurer du bare på om han til tider er for emosjonell?

Kan bli bedre

Liverpool har vunnet de fire siste kampene i Premier League, og er på 4.plass i en meget jevn tetkamp. Dette til tross for at Klopp solgte spillere for mer penger enn det som ble kjøpt inn i sommer.

- Han har hentet inn sine egne spillere og han har forbedret de spillerne som allerede var her, fortsetter Milner.

- Han har vært her lenge nok til å få fram måten han ønsker å spille på. Alle vet sin jobb.

- Vi vet vi fortsatt kan bli bedre. Det er det som er det fine med dette.

- Forrige sesong hadde vi perioder da vi spilte som vi ønsket, mens denne sesongen kan du si at det bare var i 1.omgang mot Swansea hvor vi ikke fikk det til å fungere.

- Jeg er 30 år og må være en av de eldste i troppen. Når du ser på de unge spillerne og den benken vi har, da viser det hvilken kvalitet som er i klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]