Landslagsspillerne vant komfortabelt fredag

Fem Liverpool-spillere på landslagsoppdrag var i aksjon fredag kveld, mens Belgia seiret med to røde på benken.

7. okt 2016 kl 23.10 Marius Rabben

Landslagskaptein Ragnar Klavan spilte hele kampen da Estland sikret seg sine første poeng i VM-kvalifiseringen. Etter en målløs første omgang løsnet det for fullt mot Gibraltar hjemme, og Estland vant til slutt 4–0.

Like mange mål scoret Nederland i hjemmekampen mot Hviterussland i Rotterdam. Med nummer 8 på ryggen var Gini Wijnaldum på banen hele kampen, som Oranje, med to mål i hver omgang, vant 4–1.

Belgia slo Bosnia-Hercegovina 4–0 uten verken Divock Origi eller Simon Mignolet på banen i løpet av oppgjøret. Eks-røde Christian Benteke kom inn i sluttminuttene.

Neste sjanse for Liverpool-duoen er borte mot Gibraltar mandag. Samme kveld får Nederland storfint besøk av EM-finalisten Frankrike, mens Klavan og lagkompisene tar imot Hellas.

I Irland fikk Marko Grujic spille samfulle 90 minutter for Serbia U21, som slo vertene 3–1 etter å ha ligget under. Alle målene kom etter pause. Neste kamp for Grujic’ lag er hjemme mot Slovenia tirsdag.

Bursdagsbarnet Trent Alexander-Arnold, som fyller 18, imponerte for England U19, og nettet to ganger i 3–1-seieren over Kroatia på bortebane.

Det engelske U20-landslaget, med debutant Ovie Ejaria fra start, vant 3–1 over Tyskland i Huddersfield. 18-åringens noterte seg for assist på ledermålet.

USA er siste motstander i en miniturnering mandag kveld. Tidligere denne uka slo de Nederland uten Ejaria på banen.