U23-laget skal i aksjon:Liverpool mot Manchester United for andre kveld på rad

Mindre enn 24 timer etter at Liverpool og Manchester United spilte målløst på Anfield barker de to klubbenes U23-lag sammen i Manchester.

18. okt 2016 kl 12.38 Einar Kvande

Liverpool U23 har vunnet sine fire siste kamper i Premier League 2, og håper å fortsette seiersrekken når de møter United i Leigh Sports Village. Kampen blir vist direkte på LFCTV, med sendestart klokken 19.30 i kveld. Avspark er en halvtime senere.

Før kveldens kamp er Liverpool nede på fjerdeplass på tabellen, med 12 poeng fra sine seks kamper så langt. Det er seks poeng bak Everton på tabelltopp, men blåtrøyene har spilt en kamp mer.

– Vi må beholde vår gode form, og ikke ta lett på oppgaven. Det blir nøkkelen for oss. Vi har masse kvalitet i laget vårt, sier Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

Premier League 2
Premier League 2  Slik ser tabellen ut for Division One akkurat nå.

18-åringen er fast inventar på U23-laget, og ser virkelig frem til kveldens kamp.

– Vi vet at selv om vi ikke har dagen, har vi styrke og goalgetter-egenskaper nok til å vinne. Vi er en sammensveiset gjeng, som blir bedre og bedre kjent med hverandre både på og utenfor banen. Vi begynner å føle at vi er et lag nå, og jeg mener vi har vist det i våre prestasjoner den siste tiden.

– Vi vet hva som er våre styrker, og vi er klar over våre svakheter, som vi må jobbe med.

Viktig å holde hodet kaldt

Alexander-Arnold er opptatt av at alle på laget må holde hodet kaldt i kveldens kamp mot erkerivalen.

– Alle er giret opp foran denne kampen. Vi vet det blir vanskelig, men vi er klare for innsats. Vi må fortsette å spille slik vi har gjort, og ikke bli revet med og gjøre dumme ting. Forhåpentligvis vinner vi.

U23-laget forsøker å spille på samme måte som førstelaget, slik at overgangen til eventuelt førstelagsspill skal bli så uproblematisk som mulig.

– Vi trener på samme måte som førstelaget. Det er de samme ideene og prinsippene som ligger til grunn. Det ser du når du sammenligner spillet til førstelaget med spillet til U23-laget. Vi forsøker å spille slik som førstelaget, med hardt gjenvinningspress. Vi forsøker å score så mange mål som mulig, noe jeg synes vi har klart bra i det siste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]