Spillerbørs mot Swansea:Milner gikk foran

James Milner scoret sitt fjerde straffespark for sesongen og bidro sterkt til at Liverpool fortsatte sin seiersrekke i ligaen.

1. okt 2016 kl 16.42 Torbjørn Flatin

Loris Karius 5 – En solid skovtur og var ikke dette keeperen som skulle være så god med beina? Virket nervøs og litt skjør. Må gjøre det bedre, og helst litt fort…

Nathaniel Clyne 6 – Tapte hodeduellen med Baston i forkant av 0-1 og hadde også et par stygge feilpasninger i en svak 1.omgang. Spilte seg opp etter pause og var ofte et alternativ i angrep ute på høyresiden.

Joel Matip 6 – Ble involvert i nokså få dueller og gjorde ingen spesielle feil, men virket litt utilpass de gangene Swansea gikk direkte på og presset høyt.

Dejan Lovren 6 – Noe av det samme som sin stopperkollega. Virket litt stresset da Swansea spesielt i 1.omgang skapte noen situasjoner ved og i Liverpools straffefelt.

James Milner 8 – Solid defensivt og stadig mer involvert fremover, snakket om at Liverpool har overhengende behov for en venstreback synes å ha stilnet. En pålitelig mann, ikke minst fra straffemerket.

Jordan Henderson 7 – Kapteinen la ned et solid skift sør i Wales. Driv og innsats, og noterte seg også for en assist.

Georginio Wijnaldum 6 – Var veldig lite synlig de første 45 minuttene da hele Liverpool var for passive. I likhet med laget generelt spilte han seg opp flere hakk etter pause.

Adam Lallana – For kort tid på banen til å få poeng. Er en formspiller, men fikk vist lite i de 20 minuttene han var ute på gresset, men det gjaldt for de fleste i helrødt fram til da.

Sadio Mané 7 – Etter vår mening Liverpools beste før pause. Nå forteller ikke det stort, men virket å være den eneste som kunne skape noe. Aktiv også i de siste 45 minuttene, men har lykkes med mer tidligere.

Philippe Coutinho 7 – Var en av de med en liverbird som tok tak etter skjennepreken fra Klopp i pausen. Aktiv og skapende, men burde ha scoret med et skudd som snek seg på feil side av stolpen.

Roberto Firmino 7 – Fikk hårstussen som ga den viktige utligningen, og ble felt i forkant av straffesparket som ga seiersmålet. Vandret mye og kom etter hvert i noen gode posisjoner.

Daniel Sturridge 6 – Virket pigg og interessert i å vise seg fram tidlig etter at han kom inn, men virket ikke å helt finne sin posisjon og det ble litt nesten i mange situasjoner.

Emre Can – Kom inn for å gi Liverpool noen friske ben i sluttminuttene. Var med å gi laget tilsynelatende kontroll, før Swansea fikk sin store mulighet dypt på overtid.

Divock Origi - Kan ikke huske noe Divock bidro med, men det hadde nok mest med at nervene var i helspenn under nedtellingen.