Milner har vært syk denne uken

Liverpools venstreback er usikker til kampen mot Crystal Palace.

28. okt 2016 kl 14.07 Einar Kvande

James Milner måtte stå over tirsdagens trening på grunn av en virus-sykdom. I går løp han litt for å teste formen, men trente ikke sammen med resten av laget.

– Vi fikk noen smeller i Tottenham-kampen. Slik er det alltid. Men ingenting annet, svarte Jürgen Klopp da han ble spurt om skadesituasjonen under dagens pressekonferanse.

– Millie var syk på tirsdag. Han hadde ikke sjanse til å trene. I går gjennomførte han en økt med løping, for å teste formen, og det gikk greit. Nå får vi se. Vi har fortsatt litt tid. Jeg er ikke sikker på at han kan spille. Bortsett fra de smellene vi fikk i siste kamp, er det alt vi har av problemer for øyeblikket, la han til.

Inn med "ligaspillerne" igjen

Klopp gjorde 11 forandringer på laget da Tottenham sto på motsatt banehalvdel i ligacupen tirsdag kveld. Mot Crystal Palace kan det fort bli like mange endringer igjen.

– Jeg visste de jeg stilte med mot Tottenham ville spille bra, så det var jeg ikke overrasket over. Laguttaket er ikke vanskeligere for meg nå enn det var før den kampen. De spilte bare slik jeg forventet at de ville spille, så det er de samme avgjørelsene som må tas nå som foran Tottenham-kampen.

Vil være tålmodig med Joe Gomez

Klopp bekreftet også at han kommer til å være forsiktig med Joe Gomez, etter forsvarsspillerens skadeavbrekk på over ett år.

– Det går bra med ham. Vi snakker hele tiden om Joe med den medisinske staben og fitness-trenerne. Han har god fremgang, men har fortsatt en lang vei å gå. Han var ute lenge med skade, og nå har han en lang vei tilbake i form. Det er ingen grunn til hastverk.

– Heldigvis trenger vi ikke å legge noe press på ham. Vi trenger ham ikke i morgen eller noe slikt. Han er fortsatt en ung spiller, så vi kan gi ham tid til å komme tilbake når han er moden for det.

– I løpet av de kommende ukene, kanskje i den perioden det spilles landskamper, kan vi arrangere en kamp der han kan få spille noen minutter. Vi får finne ut hva som er fornuftig. Kanskje blir det med U23-laget eller noe.

– Det ser bra ut for ham, og han føler seg i fin form. Han blir fort sliten, og er veldig sliten etter treningsøktene. Men det er normalt, og han er i en god forfatning.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]