Misfornøyd med nyttårshelga

Under 48 timer mellom kampene får Jürgen Klopp til å reagere.

14. okt 2016 kl 22.13 Marius Rabben

Noe forsinket ble TV-kampene og avsparktidspunktene for Premier League i desember og januar offentliggjort tidligere i dag.

Der kom det frem at hjemmekampen mot Manchester City vil bli spilt klokka 18.30 på nyttårsaften, mens den påfølgende bortekampen mot Sunderland har avspark 2. januar klokka 16.

Altså skal Liverpool spille både lørdag og påfølgende mandag.

Ønsker å flytte kampen

– Jeg er ikke særlig fornøyd. Vi har mindre enn 48 timer mellom kampene, påpeker manageren.

– 48 timer er en interessant idé, men under 48 timer nekter jeg å tro. Jeg lærer mer og mer om denne ligaen, og jeg må kanskje spørre noen om vi kan be om et annet tidspunkt for oss i Sunderland.

Klopp legger til at han forstår den engelske tradisjonen om å spille i romjula og på nyåret, og har ingenting imot kamper på Boxing Day.

– Men når vi har to kamper på tre dager, bør det være en annen mulighet. Jeg vet ikke hvorfor vi spiller på mandagen. Er 2. januar en spesiell dag i England? spør manageren undrende.

Frykter skader

Han forklarer at den oppdaterte terminlisten vil forårsake skader, og lurer på hvordan det er mulig å forberede et lag på dette.

– Skal man si: «Yt bare 50 prosent mot City fordi vi har Sunderland på mandag»? Det høres ikke ut som om dette stemmer.

– Alle spør hvorfor England ikke er så suksessfulle i store turneringer. Spør andre land hva de gjør i denne perioden. De har beina høyt oppe på sofaen og ser på engelsk fotball.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]