Nøtta Klopp ikke har knekt

Liverpool har ledet to ganger mot Tottenham på de tre kampene mot laget under Jürgen Klopp, likevel har det aldri blitt seier.

24. okt 2016 kl 16.43 Arve Vassbotten

For fjerde gang skal Jürgen Klopp møte Tottenham som Liverpool-manager. De tre første oppgjørene har alle endt uavgjort. Tirsdag er Mauricio Pochettino på motstanderbenken igjen, og denne gangen blir det kåret en vinner uansett.

Jürgen Klopps første kamp som Liverpool-manager endte 0-0 mot Tottenham 17. oktober i fjor.

Neste oppgjør i april i år, ble det uavgjort 1-1, da Philippe Coutinho sendte Liverpool i ledelsen etter 51 minutter og Harry Kane utlignet etter 63 minutter.

På tredje forsøk på White Hart Lane endte det på nytt uavgjort og 1-1 27. august.

Milner sendte de røde i ledelsen fra straffemerket etter 43 minutter, før Rose sikret poenget for London-laget etter 72 minutters spill.

Ikke særlig mange svakheter

På mandagens pressekonferanse avslørte Klopp at Simon Mignolet vil stå i mål mot Spurs i ligacupen på tirsdag, og det er også ventet andre endringer.

– Det er en veldig sterk motstander, sier Klopp, og sier han forventer en ny jevn kamp på Anfield.

– De er gode til å forsvare seg, gode til å angripe, og har ikke særlig mange svakheter. Det blir en jevn kamp, men det er ikke noe problem. Det gjør det spennende.

På pressekonferansen understreker Klopp betydningen av ligacupen for Liverpool denne sesongen.

– Dette er en veldig viktig turnering. Vi ønsker å nå finalen og vinne den. Det er lenge siden vi spilte finalen i februar, men vi bestemte oss etter den kampen mot City at vi skulle gjøre et nytt forsøk, sa han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]