Ondt blod mellom Klopp og Pulis

De to managerne tok ikke hverandre i hånden etter kampen mellom Liverpool og West Bromwich på Anfield i fjor, og WBA-spiller James McClean ga Liverpool-manageren merkelappen «idiot».

20. okt 2016 kl 17.28 Einar Kvande

Sist Tony Pulis gjestet Anfield havnet han i munnhuggeri med Jürgen Klopp, og de to managerne tok aldri hverandre i hånden etter matchen i desember.

Det var en stygg takling fra Craig Gardners side som utløste krangelen. En takling som førte til at Dejan Lovren forlot Anfield på krykker etter kampen. Kroaten ble satt ut av spill i en hel måned etter Gardners overfall.

SMERTEFULLT
SMERTEFULLT  Dejan Lovren ble offer for en stygg takling fra Craig Gardner.

Pulis lot seg også provosere at Klopps oppførsel etter Divock Origis utligningsmål seks minutter på overtid, hvor han tok med seg laget sitt bort til The Kop og samlet takket supporterne for innsatsen.

– Det ble vekslet noen ord. Noen ganger tar det mer enn noen sekunder å kjøle seg ned, sa Klopp til pressen etter kampen.

– Vanligvis tar jeg motstanderlagets manager i hånden, men jeg gjorde ikke det i dag, for det var ingen vennlig tone, la han til.

Vi spilte mot et lag som bare slo langt, og kun satset på dødballer. Dersom de kan ta poeng på den måten, må de gjerne gjør det. Men de skal ikke få det her mer.Jürgen Klopp

– Vi spilte mot et lag som bare slo langt, og kun satset på dødballer. Vi forsvarte oss dårlig på disse dødballene. Dette var ikke en kamp vi ønsket å tape, siden de er et lag som bare slår langt og forsøker å vinne på dødballer. Dersom de kan ta poeng på den måten, må de gjerne gjør det. Men de skal ikke få det her mer, utdypet Klopp.

Sarkastisk Pulis

Pulis hevdet dette var et forsøk fra Liverpool-manageren på å fjerne fokus fra den dårlige forestillingen til hans eget lag.

– Jeg er oppriktig lei meg, og ber om unnskyldning til Liverpool FC for å ha slått tre flere langballer enn de gjorde, ifølge statistikken til Sky Sports, lød den sarkastiske responsen fra WBA-manageren.

Jeg er oppriktig lei meg, og ber om unnskyldning til Liverpool FC for å ha slått tre flere langballer enn de gjorde.Tony Pulis

– Klopp skulle lagt merke til dette. Det var skuffende at han ikke gjorde det.

– Dersom jeg hadde et lag som var verdt over 200 millioner pund, og ikke klarte å slå et lag som var verdt under 20 millioner pund, ville jeg også gjort mitt beste for å ta bort fokus fra det faktum at jeg ikke klarte å slå et lag som var verdt bare en tiendedel av mitt eget lag.

McClean ville også være med på ordkrigen

West Bromwich-ving James McClean nørte også opp under den fiendtlige stemningen da han ble intervjuet etter kampen.

– Jeg har stor respekt for mannen for den gode jobben han gjorde i Dortmund, men jeg synes egentlig at han er en idiot, om jeg skal være helt ærlig, sa McClean.

Lørdag klokken 18.30 får vi en ny runde mellom kamphanene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]