Øyeblikket da nyheten om Rodgers ble kjent

– Det ser ut til at jeg har blitt en internett-sensasjon, sa Jamie Carragher etter direktesendingen der han og Thierry Henry fikk høre om at Brendan Rodgers fikk sparken.

4. okt 2016 kl 18.28 Arve Vassbotten

På kvelden søndag 4. oktober gikk «Super Sunday» på Sky Sports sin vanlige gang, helt til Jamie Carragher fikk et stramt uttrykk over ansiktet.

Klokka var 19.30 og Brendan Rodgers hadde fått sparken fra Liverpool Football Club.

Til tross for sparkingen av Rodgers bare noen timer etter 1-1 på Goodison Park, fikk også Carragher og Henry en runddans i sosiale medier den påfølgende uken.

– Var bare i sjokk over nyheten

Henrys hånd på låret til Carragher da nyheten ble kjent, og Liverpool-legendens overraskende uttrykk ble raskt et klipp mange laget humor av.

«Det ser ut til at jeg har blitt en internett-sensasjon denne uken etter at Thierry Henry tok meg på låret på Sky da vi fant ut at Brendan Rodgers hadde fått sparken. Jeg var ikke egentlig klar over det da, jeg var bare i sjokk over nyheten. Men innen jeg kom hjem , sendte alle videoen og fikk seg en god latter», skrev Carragher i sin spalte i Daily Mail noen dager seinere.

«Men jeg har en avsløring å komme med: Første gang Thierry og jeg var på TV sammen, tok jeg tak i hans bein. Så mulig han bare tok igjen», skrev Carragher.

Da han i studio sammen med Jamie Carragher skulle lage kavalkade over 2015, ble øyeblikket på nytt dratt fram:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]