– Palace vil gjøre alt for å stoppe oss

Georginio Wijnaldum tror Liverpool vil få hard motstand mot Crystal Palace på Selhurst Park.

29. okt 2016 kl 15.57 Einar Kvande

Liverpool har bare ett tap på 12 kamper denne sesongen, og Wijnaldum håper at The Eagles ikke klarer å sette en stopper for den fine resultatrekken.

– Det blir tøft. Vi er et lag i god form, som har spilt godt og vunnet kamper. Alle vil forsøke å stoppe oss fra å spille fotball, og hindre oss fra å få gjennomført pressingen og andre ting vi er gode på. Så det blir vanskelig. Vi får se hvordan det går, sier nederlenderen i et intervju med Liverpoolfc.com.

Må stoppe Benteke

Wijnaldum tror det blir viktig for Liverpool at de klarer å stoppe Christian Benteke.

– Det er ikke enkelt å stoppe Christian, for han er en god spiller. Han er sterk og kan score mål. Men vi er heldige som kjenner ham godt. Vi må gjøre alt for å hindre ham fra å score mål, og vi må gjøre det sammen, for det er som sagt veldig vanskelig å stoppe ham.

– Han kommer til å være 200% motivert og ønsker å score mot sin gamle klubb, så det gjør oppgaven bare enda vanskeligere. Men klarer vi å jobbe sammen som lag, vil vi gjøre det vanskelig for å ham å score.

Stiller stadig høyere krav

Wijnaldum forteller at manager Jürgen Klopp krever stadig mer av sine elever.

– Det liker jeg. Han vet vi kan prestere enda bedre, og ønsker at vi skal gjøre det. Det er alltid bra. Dersom vi er fornøyde med det vi gjør nå, vil vi ikke bli bedre. Han poengterer det hele tiden.

– Dersom vi spiller en god kamp vil han alltid finne noe vi kan gjøre bedre, og som vil gjøre oss både til et bedre lag og bedre spillere. Jeg er glad for at han er slik, for det vil føre til at vi stadig hever oss.

– Jeg ser på ligatabellen etter hver kamp, for jeg ønsker alltid å følge med på de andre lagene. Men det betyr ingenting hvordan vi ligger an nå. Det er hvor vi er å finne på tabellen når sesongen er over som betyr noe. Da ønsker vi å komme så høyt som mulig. Det er det viktigste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]