Pochettino irritert på Klopp og staben hans

Tottenham-manageren hisset seg opp over at Jürgen Klopp og Zeljko Buvac mente at Kevin Wimmer burde blitt utvist.

26. okt 2016 kl 08.18 Einar Kvande

Liverpool tok seg videre fra fjerde runde i ligacupen ved å slå Tottenham 2-1, men etter kampen var Spurs-manager Mauricio Pochettino mest opptatt av oppførselen til Liverpools stab under kampen. Samtidig mente Tottenham-manageren at Trent Alexander-Arnold hos vertene burde fått en tidlig dusj for en takling på Ben Davies. En forseelse som tenåringen ble belønnet med gult kort for.

Det var en situasjon der Kevin Wimmer taklet Danny Ings og fikk gult kort, som fikk sinnene i kok på benken. Zeljko Buvac hisset seg opp og protesterte til fjerdedommeren. Det fikk Pochettino til å tenne på alle pluggene.

– Det var litt merkelig når hele benken deres begynte å klage på den taklingen, når Alexander-Arnold burde blitt utvist for den stygge taklingen på Ben Davies tidligere i kampen, siteres Pochettino av Daily Mail.

– Jeg synes det er litt rart når benken deres begynner å klage til motstanderlagets benk. Det er dommeren som bestemmer hvor alvorlig fellingen er. Det var merkelig, la han til.

– Fokuset burde være på kampen. De hisset seg opp over en vanlig felling mot slutten av kampen, når de selv var heldige som ikke avsluttet kampen med ti mann.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]