Liverpool U18 - Sunderland U18 2-0Seier på dårlig dag for U18-laget

Liverpool U18 spilte ingen god kamp mot Sunderland U18 på akademiet i Kirkby, men vant likevel 2-0 takket være scoringer av Glen McAuley og Yan Dhanda.

29. okt 2016 kl 12.51 Einar Kvande

Liverpool vinner på en dårlig dag. Det var ikke noe å si på at de røde ledet etter første omgang, takket være en scoring av Glen McAuley. Men etter pause tok gjestene fra Sunderland over føringen, og Liverpool skapte ikke noe som helst før det gjenstod ti minutter. Da fikk de først en kjempesjanse som Camacho misbrukte, før Liverpools beste spiller, Yan Dhanda, fastsatte sluttresultatet til 2-0 mot spillets gang. Sunderland var uheldige som ikke fikk en redusering på overtid, da et frispark smalt i tverrliggeren bak Liverpools gode keeper Ben Williams.

– Det er hyggelig at vi vinner, og holder nullen, men jeg er veldig skuffet over andreomgangen. Vi måtte forsvare oss store deler av omgangen, poengterte U18-manager Neil Critchley til LFCTV etter kampslutt.

– Første omgang var grei, men andre omgang var rett og slett ikke god nok og langt under pari for denne spillergruppen. Vi klarte likevel å forsvare oss rimelig greit. Men vi greide ikke å holde ballen i laget, og jeg forventer at vi klarer å holde litt på ballen og legge press på dem. Det klarte vi ikke.

– Vårt første mål kom etter glitrende kombinasjonsspill, og det andre målet var også fint. Yan setter den kontant nede i lengste hjørnet. En god avslutning, avsluttet Critchley.

Kaptein Connor Masterson mente at det var en tøff kamp.

– Vi kontrollerte kampen i første omgang, og holdt stand etter pause. De hadde et skudd i tverrliggeren mot slutten, og keeper Ben Williams spilte godt. Vi er bare glade for at vi vant, uttalte han.

Glen McAuley gjorde kampens første mål, og var glad for å hjelpe laget til den fjerde seieren på rad med sin åttende scoring for sesongen.

– Jeg har ikke satt meg noen mål for antall scoringer denne sesongen. Jeg synes også Yan Dhanda gjorde et flott mål, sa han beskjedent.

Sluttrapport

90.min: Innbytter Lattie lager corner.

90.min: Kjempesjanser for Sunderland to minutter på overtid. Frisparket settes i tverrliggeren, og gjestene klarer ikke å sette returen i mål fra god posisjon.

90.min: Sunderland får frispark utenfor hjørnet av 16-meteren, etter farlig spill av en Liverpool-forsvarer.

90.min: Fire minutter er lagt til.

90.min: Johnston header et innlegg fra venstre ut til corner for Sunderland.

86.min: Coyle må gi seg. Lattie kommer inn.

86.min: Liverpool bytter. Simmonds inn for McAuley.

85.min: Liam Coyle ligger nede med en skade, og må ha behandling.

84.min: Sunderland bytter. Howard inn for Hickey.

81.min: Yan Dhanda scorer sitt femte mål for sesongen, når han setter ballen i lengste hjørnet, etter å ha fanget opp en løs ball og tatt seg inn i feltet fra venstre hjørne av 16 meteren.

80.min: Camacho kaster bort en 100%-sjanse alene med keeper, etter et strålende gjennomspill fra Jordan Hunter.

79.min: Sunderland-angriper Jack Diamond steller i stand mye trøbbel for Liverpool-forsvaret nå.

78.min: Fowler med en heading rett på Liverpool-keeper Williams.

71.min: Kjemperedning av Ben Williams når Diamond fyrer løs. Corner for gjestene.

69.min: God sjanse for Sunderland, når et lavt innlegg slås inn fra venstre. Gjestene har tatt over initiativet nå.

68.min: Nytt Sunderland-bytte. Svensken Kimpioka ut. Best inn.

67.min: Adekanye lager et unødig frispark i god posisjon for Sunderland.

65.min: Sunderland-bytte. Young inn for kaptein Storey.

63.min: Kaptein Masterson header Dhandas frispark utenfor.

62.min: Camacho stormer fremover, og legges ned utenfor hjørnet av 16 meteren, på venstre side. Frispark for Liverpool.

61.min: Kris Owens får gult kort.

60.min: McAuley bommer regelrett på ballen når han forsøker seg på en volley i god posisjon inne i feltet, i etterkant av corneren.

59.min: Et innlegg fra høyre fra Adekanye blokkeres til corner.

54.min: Ben Williams bokser bestemt unna et innlegg fra venstre, etter en Sunderland-kontring.

53.min: Liverpool gjør et bytte. Toni Gomes går ut. Bobby Adekanye kommer inn.

47.min: McAuley og Hunter med hvert sitt skudd som blir blokkert. Ingen av de to får skikkelig klem på skuddforsøkene.

Liverpool var det førende laget gjennom hele omgangen, men skapte mest frem til de tok ledelsen etter snaue 20 minutter. Scoringen kom etter et nydelig angrep i regi av Toni Gomes, Yan Dhanda og Jordan Hunter. Sistnevnte serverte målscorer Glen McAuley på mesterlig vis. Etter dette la Sunderland seg litt mer bakpå, og forsøkte å tette igjen der Liverpool hadde funnet åpninger tidligere i omgangen, og lyktes brukbart med det.

Pauserapport

45.min: Hunter halter av banen, men kommer snart tilbake igjen.

44.min: 16 år gamle Jordan Hunter ligger nede, og må ha behandling fra Liverpools fysioterapeut. Det virket som knottene hans ble sittende fast i gresset i en duell.

43.min: Venstreback Kris Owens er nær ved å spille fri Rafa Camacho, men Sunderlands keeper kommer først på ballen.

41.min: Sunderland-angriper Fowler med et håpløst avslutningsforsøk som sklir av foten.

40.min: Toni Gomes med et hardt skudd som treffer en Sunderland-forsvarer i feltet.

25.min: Dhanda fyrer igjen løs fra distanse, men skuddet går rett på keeper.

19.min: 1-0 Jordan Hunter spiller vegg med Yan Dhanda, før Hunter spiller nydelig fri Glen McAuley, og McAuley gjør ingen feil alene med keeper fra relativt kort hold.

15.min: Liverpool-keeper Ben Williams må i aksjon for første gang, når han redder et godt langskudd fra Allen fra 25 meter som har retning krysset. Kampens beste avslutning så langt.

14.min: Sunderland på sin første farlige visitt i Liverpool-feltet.

12.min: Nok et skuddforsøk fra Dhanda. Denne gangen fra 20 meter, rett på keeper.

10.min: Dhanda skyter fem meter utenfor fra drøye 16 meter. Ingen god avslutning.

7.min: Dhanda med en nydelig ball til Camacho inne i feltet, men portugiserens lave avslutning fra skrått hold blir blokkert.

5.min: Owens med et godt fremspill til Dhanda, men Liverpool-angriperen slår et dårlig innlegg fra venstre som går bak mål.

3.min: En Sunderland-forsvarer stopper Toni Gomes sitt innlegg med hånden. Liverpool får frispark like utenfor hjørnet av 16 meteren, på høyre side. Yan Dhanda slår frisparket inn i feltet, men Sunderlands keeper bokser unna.

Liverpool ligger på fjerdeplass i U18-serien etter ni kamper, med 18 poeng. Sunderland ligger helt sist med 2 poeng.

Toni Gomes, som var innbytter for Liverpool U23 i går kveld, er kommet inn i startoppstillingen på kort varsel, etter en skade på Herbie Kane.

Rhian Brewster er på landslagsoppdrag med England U17.