Ingen skader, men suspensjon og overvekt for WBA:Sterk svenske inn mot Liverpool

Jonas Olsson, som scoret på Anfield forrige sesong, er ventet tilbake i midtforsvaret til West Bromwich førstkommende lørdag. Saido Berahino ute.

19. okt 2016 kl 13.44 Torbjørn Flatin

Erfarne Chris Brunt er tilbake etter langvarig korsbåndskade hos West Bromwich og fikk 22 minutter som innbytter mot Tottenham sist helg. Dermed har manager Toni Pulis ingen skadeproblemer før lørdagens møte med Liverpool.

Jonny Evans pådro seg imidlertid sitt 5. gule kort for sesongen i sluttminuttene av 1-1 kampen og må stå over på Anfield.

Lokalavisen Birmingham Mail lister Chris Brunt opp som en av kandidatene til å erstatte Evans, gjennom at 31-åringen kan komme inn på venstrebacken og Allan Nyom eller Craig Dawson blir flyttet inn i midten. Brendan Galloway som kom fra Everton i sommer er en annen kandidat, men avisen tror likevel at valget vil falle på Jonas Olsson.

Den lange og kantete svensken scoret sitt siste mål for WBA nettopp mot Liverpool i tilsvarende kamp forrige sesong, og i en avstemning mener 55 prosent av avisens lesere at han er den naturlige erstatteren til Jonny Evans. Styrken som Olsson har på dødballer vil være i hans favør angående et uttak mot de helrøde.

En annen som ikke ventes å være på banen er Saido Berahino. Det har lenge vært snakk om at den talentfulle spissen kan være på vei ut av West Bromwich, men årsaken til at han ikke har spilt på over en måned og ikke var med i troppen mot Tottenham er overvekt.

Spissen skal ved en sjekk ha veiet fire kilo over matchvekt. Han er nå ventet å forlate klubben senest etter sesongen, da hans kontrakt løper ut, selv om Birmingham Mail skriver at Berahino også vurderer muligheter om å signere for en utenlandsk klubb i januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]