Dette skriver avisene:Sturridge har ikke kastet inn håndkledet

Basert på innsatsen i ligacupkampen mot Tottenham synes det ikke som Daniel Sturridge har gitt opp å spille seg til en fast plass i Jürgen Klopps angrepsrekke.

26. okt 2016 kl 15.24 Einar Kvande

«Dette var et strålende bevis på at Liverpool har en sterk tropp, som virker kapabel til å levere sølvtøy slik Kopites krever denne sesongen», skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Pearce gjør et poeng av at Klopp stilte med et helt annet lag i forrige kamp mot West Bromwich, noe som viste seg å være et smart trekk, da Tottenham ble feid tilside.

«Manageren stolte på de som ikke er i startoppstillingen til vanlig, og fikk belønning i form av en oppofrende forestilling.»

Liverpool er nå ubeseiret på ti kamper.

«Konkurranse om plassene er en motivasjonsfaktor for spillerne, og denne forestillingen bare understreket at Klopp har konkurranse i alle posisjoner», mener Pearce.

«Daniel Sturridge gikk foran som et godt eksempel, og beviste at han akter å kjempe for gjenvinne sin status som Liverpools førstevalg på topp», fortsetter Echo-journalisten.

Sturidge gjorde to mål, og er nå oppe i åtte mål på seks ligacupkamper for Liverpool.

«Han burde ha gått av banen med matchballen», skriver Pearce, og antyder dermed at han synes Sturridge burde ha gjort hat-trick i kampen.

Kritisk til forsvarsspillet

«Sturridge viste Klopp hva han kan», skriver Ian Ladyman i Daily Mail.

Han er imidlertid kritisk til Liverpools forsvarsspill:

«Til de lærer å forsvare seg med større autoritet, vil Liverpools flotte angrepsspill fortsatt bli underminert. Uansett gjør deres livlige angrepsspill dem til et lag det for øyeblikket er fornøyelig å se.»

Sterk tropp

«Daniel Sturridge sin klasse var nok til å ta Liverpool videre i ligacupen», konstaterer Paul Joyce i Express.

«Kampen fortalte mye om hvor sterk Liverpools tropp nå er, noe som kan vise seg nyttig de kommende månedene.»

«Den 18 år gamle sidebacken Trent Alexander-Arnold galopperte fremover hele kvelden. Han har ikke spilt for førstelaget tidligere. 18 år gamle Ovie Ejaria spilte fra start for første gang, og virket som han hørte hjemme på venstresiden av midtbanen. Dette er lysende eksempler på arbeidet som blir gjort på akademiet. Disse guttene vil få ytterligere sjanser til å imponere».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]