Spillerbørs:To mål og banens beste

Daniel Sturridge spilte for framtiden sin på Anfield. Han scoret to mål, kunne ha fått minst to til og var banens bestemann på Anfield i kveld.

25. okt 2016 kl 23.21 Tor Sandø

Mignolet 7Tok det som kom. Det ble mest løskrutt i første omgang. Bortelaget var langt mer aktive i andre, men Mignolet var våken. Blant annet da han holdt et hardt innlegg fra Wanyama. Gikk til høyre da Janssen satte straffesparket midt i målet.
Alexander-Arnold 6Grei debut. Hadde noen klønete ballberøringer fra start og hadde også noe problem med plasseringen. Hadde noen gode klareringer. Fikk gult kort da han satte en neve i ansiktet på en motspiller.
Klavan 7Esteren gjorde en god jobb mot sterke Janssen. Nederlenderen hadde problemer med å få til noe som helst.
Leiva 7Ble avslørt på tempoet ved et par anledninger, men rutinerte Lucas gjør en god jobb der bak. Hadde flere gode langpasninger. Hadde også et par gode og viktige taklinger. Var synderen da Lamela falt så alt for lett og Tottenham fikk straffespark.
Moreno 6Spilte en god første omgang, mer bort i andre. Igjen sliter spanjolen defensivt. Profilerer veldig på farten og er flink til å løpe opp spillere som har fått noen meter på han. Arbeidsvillig.
Ejaria 7Prøvde så godt han kunne og hadde ved et par anledninger offensive involveringer, der han fikk frispark. Blir litt sped i duellspillet. Men det er ingen tvil om talentet på den teknisk gode unggutten. Får for innsatsen, spesielt i andre omgang.
Stewart 6Begynte kampen med et par ballmiss som kunne vært farlig. Løp mye, men ikke spesielt synlig på midten.
Grujic 6God til å vri spillet og var nest sist på 1-0-målet. Jobbet mye i dag og pådro seg gult kort.
Wijnaldum 8Jobbet knallhardt på midtbanen i dag. Hadde en fantastisk pasning på 2-0-målet. Var glimrende i andre omgang.
Origi 8Hadde et kjemperaid da han fikk gitt til Sturridge midt i første omgang. Litt bort i perioder, men med ballen i beina så var han kreativ og god i dag. God til å skjerme ball. Hadde et kanonskudd som hadde fortjent en bedre skjebne. Ut med krampe i begge beina midt i andre omgang.
Sturridge 9Følte muligens at han spilte for framtiden sin i dag, Daniel. Og for en kamp. Scoret to mål, kunne fort ha gjort to til og var nest sist på flere av de rødes sjanser. Våken, giftig, kjapp. Dette var slik vi kjenner Sturridge. Er nok for tidlig å avskrive spissen vår.
Clyne 0Fikk 22 minutter for Aleksander-Arnold. Gjorde seg ikke spesielt bemerket, men jobbet i vanlig stil.
Ings 0Et meget velkomment comeback da han fikk 22 minutter for Origi. Kunne ha havnet på scoringslista. Fikk noen smeller og et gult kort.
Can 0Fikk være med i avslutningsminuttene og skulle bidra med sin rutine til å få seieren i havn. Det greide han og laget med stil.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]