Tror ikke Mourinho parkerer bussen

Jurgen Klopp gjør ingenting for å snakke ned trenerduellen mellom ham og Mourinho.

17. okt 2016 kl 00.36 Arve Corneliussen

– Jeg er sikker på at Manchester United ikke kommer her bare for å forsvare seg. De har gode offensive spillere, og alle redskapene de trenger for å spille fin fotball, sier Jurgen Klopp til Liverpool Echo.

Klopp forteller videre at han vet hvordan United har spilt denne sesongen, men at han er usikre på hvordan laget vil se ut mot Liverpool. Han er uenig med dem som mener Mourinho har fått en dårlig start i Manchester.

– Jeg er absolutt ikke blant dem som ikke synes Mourinho er en god manager. Jeg vet om trenerduellen folk snakker om, et stort navn mot et ikke veldig lite navn. Vi er to heldige folk som kan jobbe med de spillerne vi har, sier Klopp.

Vil underholde

– Selvfølgelig vil jeg at vi skal spille fin fotball. Hvis ikke må jeg bare sitte og vente på resultatet i 90 minutter, mens det ikke er noen ting å nyte, forteller Klopp om inngangen til kampen.

Manageren forteller at han prøver å spille samme fotball med Liverpool som Dortmund, og han synes kampene mot Mourinhos Real Madrid-lag var meget vanskelige å spille på tross av gode resultater.

– Det er ikke bare én måte å spille fotball på, og de mest suksessfulle trenerne i verden har spilt på mange forskjellige måter. Mourinho vet hvordan man får suksess.

– Hvorfor skal jeg bry meg om jeg liker fotballen han spiller? Han har vunnet Champions League flere ganger enn jeg har spilt i turneringen. Jeg vet at han ønsker å vinne denne kampen, men kanskje måten å vinne på ikke er på toppen av listen hans.

– Vi ønsker å vinne denne kampen. Vi spiller ikke bare for å kunne si at vi spiller fin fotball, vi spiller for å vinne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]