Klippekortet Nathaniel Clyne:- Vi har fått stabilisert forsvaret

Ingen har spilt mer under Jürgen Klopp i LFC enn Nathaniel Clyne. Nå mener backen at han er en del av en stadig mer stabil bakre firer.

20. okt 2016 kl 10.54 Torbjørn Flatin

- Vi har hentet inn noen nye spillere i forsvar. Joe og Millie har tilpasset seg virkelig bra, og Ragnar også når han har spilt og Moreno i tillegg når han har fått sjansen. Vi har virkelig fått satt en bakre firer og prøver å gjøre vårt beste, slik som vi gjorde mot United. Da var vi stødige og ga dem ikke mange sjanser. Hvis du kan holde buret rent, da har du alltid en sjanse til å vinne kampen.

Nathaniel Clyne forklarer overfor Liverpoolfc.com, etter at 0-0 mandag kveld samtidig betød at det var første gang de røde holdt nullen i Premier League denne sesongen. I de siste kampene har Clyne, Matip (Joe), Lovren og Milner (Millie) vært den faste bakre fireren. Ingen har imidlertid spilt mer enn Nathaniel selv, som sammen med kaptein Jordan Henderson er den eneste hos Liverpool som har spilt alle ti kampene denne sesongen. Totalt er han den spilleren Jürgen Klopp har benyttet mest etter at han kom til klubben.

- Kampen mot United viste hvor langt vi har kommet. Jeg synes vi spilte virkelig bra mot Manchester United og det var skuffende at vi ikke fikk den scoringen vi fortjente og dermed tre poeng.

Økt selvtillit

- Han har gjort det veldig bra, fortsetter forsvareren da han blir spurt om kollegaen i midten, Joel Matip. – Han spiller som om han hadde vært i Liverpool i lang tid.

- Han er selvsikker med ballen, du kan se hvordan han driver fremover og hjelper til i angrepsspillet. Han er en god spiller og jeg liker å spille sammen med ham. Han har seg ikke påvirke av noe.

- Selv føler jeg at jeg har avfunnet meg med de forventninger som følger det å spille for Liverpool. Du må gi 100 prosent i hver kamp og på hver trening. Du må spille for laget, manageren og fansen. Det holder deg oppe på tærne.

- Vi har nå en spillestil som gir meg frihet til å komme framover og være med og skape sjanser, som er slik jeg liker det. Jeg har definitivt fått økt selvtillit. Jeg er glad for å få muligheten til å få spille uke etter uke, og gjøre det jeg kan for laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]