– Vi har gode muligheter i ligacupen

Georginio Wijnaldum gleder seg til kvartfinalen mot Leeds United på Anfield.

27. okt 2016 kl 11.27 Einar Kvande

– Denne turneringen virker som en god mulighet for oss, sier Wijnaldum til Liverpoolfc.com.

– Men vi må ta en runde om gangen, og forsøke å vinne kampene for å komme oss til finalen. Kommer vi dit, får vi prøve å vinne den, skynder han seg å legge til.

– Dette er en mulighet til å vinne et trofé, og vi må gjøre alt vi kan for å klare det. Det er hva vi vil forsøke å gjøre.

– Hvem vi møter spiller ingen rolle. Vi må forsøke å slå alle. Det spiller heller ingen rolle når og hvor vi møter de andre lagene. Skal man vinne trofeet, må man vinne kampene. Så enkelt er det. Det finnes ingen enkle kamper, verken i Premier League eller cupene.

Wijnaldum spilte hele kampen i 2-1 seieren over Tottenham tirsdag kveld.

– Tottenham stilte med mange uggutter. Selv har vi en god tropp, med masse kvaliteter. Spillerne viste det på tirsdag.

– Det er et godt tegn for et lag når man har spillere som kan komme inn og ta nivået umiddelbart. Da er det enkelt for en manager å gjøre forandringer. Da er det ikke lenger et problem om noen må stå over. Da kan du erstatte den spilleren med en spiller av god kvalitet. Det er bra for laget.

Imponert over unge medspillere

Wijnaldum hadde med seg trioen Ovie Ejaria, Marko Grujic og Kevin Stewart på midtbanen tirsdag kveld.

– Unge spillere er ofte nervøse når de kommer inn på førstelaget og skal spille i en stor kamp, og du ser ikke kvalitetene deres med en gang. Jeg vet ikke om disse tre var nervøse, men det virket i alle fall ikke slik. De spilte bare sitt eget spill. De spilte slik de trener.

– Jeg ble veldig imponert. Det er ikke enkelt for en ung spiller å spille i en stor kamp for en stor klubb. Mange blir nervøse og mister selvtilliten, men jeg så ikke dette skje med disse spillerne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]