– Vi har kvalitetsspillere på topp

Ingen lag i Premier League har gjort flere mål enn Liverpool denne sesongen, med 18. Det har Ragnar Klavan lagt merke til.

5. okt 2016 kl 10.06 Einar Kvande

– Vi har kvalitetsspillere på topp. Det er fint for meg å få trene mot dem hver dag. De hjelper meg til å bli en bedre forsvarer, slår Klavan fast til Liverpoolfc.com.

Sommerkjøpet fra Augsburg har spilt tre ligakamper for Liverpool så langt.

Dommerne tillater litt mer

– Spillet er litt mer aggressivt her. Dommerne tillater litt mer, slår midtstopperen fast, når han blir bedt om å beskrive forskjellen på Premier League og Bundesliga.

– Det er litt annerledes i Bundesliga. Men du må bare bli vant til det. Det tok meg litt tid og trening å bli vant til det, men jeg nærmer meg sakte men sikkert, mener Liverpools nummer 17.

– Alle ligaer har noe spesielt. England har etter min mening kanskje den beste ligaen i verden.

God start

Klavan nyter Liverpools sterke start på sesongen, hvor de røde bare er to poeng bak serieleder Manchester City etter sju kamper.

– Vi har fått en god start på sesongen, det er det ingen tvil om. Men sesongen er lang. Det er vanskelig å spå hvor vi ender opp. Jeg håper bare at vi klarer å ta en kamp om gangen, for hver eneste kamp er viktig om du ønsker å oppnå noe stort.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]