– Vi har tatt 23 poeng og alt er bra

Jürgen Klopp ser allerede frem til neste ligarunde, etter en hektisk kamp på Selhurst Park, som endte med en komfortabel 4-2 seier til slutt.

29. okt 2016 kl 21.04 Einar Kvande

Men det var alt annet en komfortabelt de første 70 minuttene av kampene, hvor det ble scoret mål på mål i første omgang, og vertene stresset Liverpool i første halvdel av annen omgang.

– Jeg er ikke fornøyd med førsteomgangen. Vi startet å spille fotball, og skapte sjanse på sjanse, og scoret mål. Men så åpnet vi opp kampen selv. Vi var ikke aggressive nok i presset i en omgang der motstanderen vår bare ventet på oss, sa Klopp til BT Sport etter kampslutt.

Slet med Benteke

– I andre omgang hadde Christian Benteke blitt varm i trøya, og vi måtte forsvare oss mot mange høye baller. Det var en jevn kamp, men det ble en fortjent seier til slutt.

– Vi gjorde en feil ved det første målet deres, men det er ikke den tabben som irriterer meg. Det er aggressiviteten i presset uten ball i første omgang jeg ikke er fornøyd med, og at vi ikke er på hugget når vi mister ball.

– Vi er på vei, men har fortsatt mye å lære. Vi hadde dog mange fine offensive kombinasjoner i denne kampen.

– I andre omgang ble Christian Benteke en håndfull for oss, og alle baller falt ned i farlig område for oss. Etter pause var Benteke veldig bra.

To mål på hjørnespark

Liverpool gjorde to mål på cornere, noe som hører til sjeldenhetene.

– Vi har jobbet lenge med å gjøre flere mål på cornere, og nå fikk vi to verdensklasse-innlegg av Coutinho og gode bevegelser i feltet, sier Klopp om scoringene til Lovren og Matip.

– Det føles godt å vinne denne kampen. Vi kunne ikke slappe av mens den pågikk. Nå har vi 23 poeng, og alt er bra. La oss dra hjem og hvile oss, og forberede oss til neste helg og møtet med Watford.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]