Emre Can før tøft møte med WBA i kveld:- Vi må holde nivået oppe

Emre Can maner til aggressivt spill mot West Bromwich i kveld. Tyskeren starter trolig kampen på benken.

22. okt 2016 kl 11.25 Torbjørn Flatin

Liverpool går til helgens runde i Premier League på 4.plass og med god kontakt til teten. Nå skal en bra sesonginnledning følges opp mot West Bromwich, en fysisk sterk motstander på nedre halvdel av tabellen og en type lag som de røde har hatt en del problemer med tidligere.

- Det er veldig viktig at vi holder nivået oppe, erkjenner Emre Can til Liverpoolfc.com. – I fjor tapte vi mot lag som var et stykke ned på tabellen.

- Vi må være aggressive før hver kamp og vi må møte hver kamp med selvtillit. Vi vet hva vi er gode til og vi må utnytte det.

Nå venter Tony Pulis på gjestenes managerbenk, som nærmest har spesialisert seg på å stikke kjepper i hjulene for topplagene.

- Jeg husker vi slapp inn mål fra dødball forrige sesong, istemmer Can da han blir minnet om dagens motstander på Anfield. – De er veldig sterke på faste situasjoner. De hadde mange høye spillere, de er et veldig fysisk lag, men vi må tenke på oss selv og spille vårt spill.

Midtbanespilleren startet forrige kamp mot Manchester United, men med Georginio Wijnaldum tilbake etter skadet vil det trolig bli benken for Emre Can fra avspark kl 18.30.

- Jeg vet at jeg ikke var på mitt beste, reflekterer Emre etter 0-0 mot United. – Jeg er imidlertid glad for å ha fått 90 minutter på veien tilbake til kampform.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]