Dejan Lovren foran morgendagens kamp:- Vi må lære av de feil vi har gjort mot WBA

Dejan Lovren forventer en ny tøff kamp mot West Bromwich, men mener at Liverpool nå er bedre rustet enn under tidligere kamper.

21. okt 2016 kl 12.13 Torbjørn Flatin

- Vi har kvaliteten til å kunne slå alle lag, understreker midtstopperen overfor Liverpoolfc.com. – Det kan en se ut fra de lagene vi har spilt mot så langt.

- Det dreier seg om å opprettholde en vinnermentalitet. Hvis vi greier det kan vi være stolte når sesongen avsluttes.

Har blitt bedre

- Uansett når jeg har spilt mot West Bromwich har det vært en virkelig vanskelig kamp, både fysisk og mentalt.

- Det vil bli en tøff kamp nok en gang, men vi må lære fra den kampen vi spilte mot dem her forrige sesong. Vi vet hva vi kan forvente, men situasjonen er annerledes.

Lovren måtte forlate banen under 2-2 kampen på Anfield forrige sesong med skade, og hvor hans erstatter Divock Origi reddet et poeng gjennom en utligning dypt på overtid.

- Vi har blitt mye bedre med Jürgen. Vi hadde bra fart da han kom forrige sesong, men nå flyr vi fremover. Vi må bare holde på den nevnte seiersgløden.

Færre inslupne

- Du må sørge for å lese spille, hvor vi kan miste ballen og hvor angriperen er, fortsetter kroaten på spørsmål om høyt press, også sammen med midtstopperkollega Joel Matip.

– Noen ganger føler jeg det som at jeg er i deres straffefelt! Det er normalt hvis du holder posisjonen og beholder ballen – hvis du skal score, må du være i deres halvdel.

- Det vil bli færre og færre innslupne mål, slik som i kampen mot Manchester United, hevder 27-åringen. – Jeg ville ha foretrukket tre poeng, men det er klart at det alltid er positivt å holde buret rent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]