– Vi spilte med hjertet utenpå drakta

Divock Origi er fornøyd med innsatsen som sendte Tottenham ut av ligacupen.

26. okt 2016 kl 11.28 Einar Kvande

Jürgen Klopp byttet ut hele laget som spilte mot West Bromwich til ligacupkampen mot Tottenham, men det var likevel nok til å vinne 2-1 over et ungt Spurs-lag.

– Vi er veldig glade for seieren. Vi visste dette ville bli en intens kamp, men jeg synes vi spilte med hjertet utenpå drakta, sier Origi til Liverpoolfc.com.

Belgieren fikk krampe, og måtte byttes ut drøye 20 minutter før slutt. Innen den tid hadde han blant annet markert seg med et susende langskudd som Tottenham-keeper Michel Vorm med nød og neppe fikk slått til corner.

– Vi spilte med en blanding av unge spillere og erfarne spillere, og forsøkte å nyte kampen. Vi forsøkte å kontrollere begivenhetene.

– Til å begynne med slet vi litt med å finne hverandre. Vi endret også formasjonen. Treneren sa vi skulle stole på våre kvaliteter, og han stolte 100% på oss. Vi har masse kvaliteter i gruppen.

Tok en stund å finne rytmen

Dette var Origis første kamp fra start siden 3-0 seieren over Derby County i samme turnering, for fem uker siden.

– Det er en stund siden sist jeg spilte 90 minutter, så det tok en tid før jeg fant rytmen og kom inn i kampen. Men jeg syntes det var en morsom kamp.

– Jo lenger ut i kampen vi kom, jo bedre fant vi hverandre som lag, og ting begynte omsider å gå på skinner. Vi forsøkte å hjelpe hverandre, og det er bra.

Origi gledet seg også over at spisspartner Daniel Sturridge endelig fant veien til nettmaskene igjen.

– Vi forsøkte å se etter hverandre , og jeg er glad for at Daniel scoret. Han er en toppspiss. Vi skapte sjansene sammen, og det er fint at vi har mange valgmuligheter.

Kvartfinalene i ligacupen trekkes i kveld, og Origi har håp om en ny finale på Wembley.

– Vi er videre, og ønsker å gå hele veien til topps. Det blir ikke lett, men vi viste karakterstyrke i denne kampen. Vi må spille med hjertet utenpå drakta i hver kamp. Jeg er sikker på at vi har kvalitetene som trengs for å gå til topps.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]