Viktig spiller tilbake for Palace

Crystal Palace-kaptein Scott Dann forventes å være tilbake i London-lagets forsvar mot Liverpool.

27. okt 2016 kl 09.58 Einar Kvande

Dann har vært ute av spill i over en måned på grunn av en strekk i baksiden av det ene låret, men nå er han klar til innsats igjen.

Forsvarsspilleren begynte å trene for fullt igjen mot slutten av forrige uke, men var ikke i god nok form til å spille mot Leicester City, selv om han reiste med resten av Palace-troppen til King Power Stadium.

Dann har vært en av de mest stabile forsvarsspillerne i Premier League de siste sesongene, og etter en uke med trening føler han seg nå klar til kampen mot Liverpool på Selhurst Park, melder London Evening Standard.

Palace står bokført med bare en hjemmeseier så langt denne sesongen. Ellers er det blitt en uavgjort og to tap hjemme i Croydon.

At The Eagles har savnet midtstopper Dann er det ikke tvil om. De har ikke klart å holde buret rent i noen av sine ni ligakamper så langt.

Puncheon usikker

London Evening Standard melder ellers at midtbanespiller Jason Puncheon regnes som usikker til kampen, på grunn av en skade i baksiden av leggen. Han spilte ikke i 3-1 tapet for Leicester, men manager Alan Pardew håper fortsatt at han skal rekke kampen mot Liverpool.

Crystal Palace - Liverpool spilles på Selhurst Park lørdag klokken 18.30 og blir vist på TV 2 Sport Premium. Palace ligger på 11. plass i Premier League med 11 poeng fra sine første ni kamper. Liverpool er som kjent oppe på på tredjeplass, med 20 poeng, og bare målforskjellen skiller Jürgen Klopps menn fra de to lagene foran på tabellen, Manchester City og Arsenal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]