Klopp avviser lettere program framover:- WBA et av mange vanskelige hindre

Jürgen Klopp vil ikke høre på at allerede spilte kamper mot fire lag som endte over LFC forrige sesong inngir til en mer komfortabel terminliste de neste ukene.

20. okt 2016 kl 14.17 Torbjørn Flatin

Liverpool har denne sesongen spilt mot Leicester, Arsenal og Tottenham, medaljevinnerne i Premier League 2016-17. I tillegg til Manchester United, som ble nr. 5. Dette på åtte kamper, hvorav fem på fremmed gress.

På dagens pressekonferanse avviste imidlertid manageren at kommende kamper før neste landskampspause, mot West Bromwich, Crystal Palace og Watford, antyder et lettere program.

- Du kan ikke sammenligne West Brom, Watford og Crystal Palace. De er helt ulike. Du må være forberedt til alle kampene, understreket Jürgen Klopp på Melwood.

- Kanskje har et lag noen særtrekk, men de vil ha et annet lag enn da vi spilte mot dem forrige sesong og vi vil ha et annet lag.

- Når vi ser på disse lagene spille fotball, da prøver vi å se så mye som mulig og lære så mye som mulig om dem. Siden benytter vi de opplysningene i den enkelte kampen. Det er slik fotballanalyse fungerer.

- Det er mange vanskelige hindre og West Brom er, uten tvil, et av dem.

En annerledes kamp

Forrige sesong spilte Liverpool 2-2 mot West Bromwich, i en kamp hvor de røde tok ledelsen før gjestene fra Midlands snudde kampen etter å ha scoret fra to cornere. Dypt på overtid reddet Divock Origi et poeng, og som medførte at Klopp tok med sine spillere samlet for å takke The Kop etter kampen. En seanse som vakte en viss oppsikt i England.

- Ville jeg feire et nytt uavgjort resultat? Det vil avhenge av kampen, svarte Klopp to dager før møtet på lørdag kveld.

- Selv om WBA ikke så kampene mot Leicester og Hull, vil de ikke spille som Leicester og Hull, fortsetter manageren og understreker at Anfield kan vente en helt annen kamp enn møtene som ga 4-1 og 5-1 seire.

- West Brom spiller som West Brom, Toni Pulis er Toni Pulis.

- Inntil nå har vi ikke hatt mange dårlige resultater denne sesongen, men vi har hatt mange problemer å løse og mange situasjoner hvor vi behøver å bli bedre.

- Vi bryr oss ikke om navnet på det laget vi møter, eller hvor vi spiller mot dem. Hjemme eller borte, vi ønsker å vinne, vinne, vinne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]