Manchester United U23 – Liverpool U23 1-1Wilson scoret for Liverpool U23

Liverpool både styrte spillet og hadde de største sjansene mot Manchester United, men klarte ikke mer enn uavgjort.

18. okt 2016 kl 19.23 Arve Corneliussen

– Jeg er fornøyd med guttene, men når lag ligger dypt er det vanskelig å spille. Det så vi blant annet i går. Vi hadde 3-4 gode sjanser, men klarte ikke å score, sier U23-manager Michael Beale etter kamp til LFCTV.

Danny Ings, Mamadou Sakho og Marko Grujic spilte alle hele kampen. Førstnevnte brant flere sjanser, blant annet med en heading i stolpen fra kloss hold og en bom alene med keeper.

– Jeg synes Pedro (Chirivella) var vår beste spiller. Han har utviklet seg voldsomt det siste året, og hadde blant annet en fantastisk pasning til Ings.

– Det var første gang Grujic har spilt for meg, og jeg er fornøyd med ham. Han snakker bra engelsk og er veldig rolig med ballen, men vi må huske på at han fortsatt er veldig ung. Han er like ung som Brannagan og Maguire for eksempel, så han har en lang vei å gå, konstaterer Beale.

Sluttrapport: De siste 20 minuttene handlet bare om Liverpool. Danny Ings hadde to meget store sjanser, hvor den første var størst alene med keeper, og den andre var en heading fra nært hold på overtid. Pedro Chirivella avsluttet kampen veldig sterkt etter han laget straffe, med mange fine pasninger og dødballer. Marko Grujic og Alexander-Arnold var også god, mens Mamadou Sakho hadde stålkontroll defensivt etter en stygg ballmiss i første omgang. Manchester United hadde ingen skudd fra innsiden av 16-meteren utenom straffen.

90 min: Kevin Stewart spiller gjennom Danny Ings, men Johnstone kommer akkurat til ballen først. Den påfølgende corneren blir Stewarts heading reddet på strek, og like etterpå drar Johnstone frem en kanonredning på en heading fra Danny Ings fra fem meter. Kampen ender 1-1.

80 min: Ny god dødball fra Chirivella. Grujic stiger til værs, men header like utenfor etter han får et dårlig treff på ballen. Brannagan kommer inn for Wilson, og overtar kapteinsbindet.

78 min: Woodburn kommer inn for Ejaria, som har vært anonym denne kampen.

73 min: Gigantsjanse for Ings. Chirivella med en strålende gjennombruddspasning fra midtbanen, men Ings skyter midt på keeper alene foran mål.

69 min: Grujic vender spillet til Randall, som finter høyrebacken og legger inn. Ballen går like over hodet til Danny Ings. Fint spill av Liverpool.

63 min: Liverpool har mye ball, men den avgjørende pasningen sitter ikke. Charlie Scott kommer inn for Matthew Olosunde for vertene.

51 min: Alexander-Arnold vinner ballen høyt i banen, og legger inn. Etter mye klabb og babb havner ballen hos Stewart, som fra 16 meter skyter like utenfor. Nesten for Liverpool.

49 min: 1-1. Straffe til Manchester United. Chirivella blir rundet av McTominay, og McTominay snubler i spanjolens bein når han går forbi. Harrop setter den til venstre, og Grabara klarer ikke å redde et velplassert straffespark selv om han slenger seg til riktig side.

Pauserapport: Det startet som en knokkelkamp, hvor tre spillere måtte ha legehjelp etter et kvarter. Deretter tok Liverpool over kampen i en lang periode, og styrte det meste av banespillet. Alexander-Arnold og Grujic har hatt flere fine involveringer. Det samme har Sakho, men vertene fikk en stor målsjanse da midtstopperen bommet på et hælspark ved eget hjørneflagg. De siste fem minuttene tok Manchester United over kampen, etter Redmonds tverrliggertreff.

45 min: Alexander-Arnold klipper Harrop etter han blir driblet ute på flanken. Gult kort. Det påfølgende frisparket blir skrudd mot bakerste stolpe, og Grabarak drar frem en glimrende redning etter ballen spretter i bakken uten å treffe noen.

40 min: Tverrliggertreff fra Uniteds Redmond. Spilleren får drømmetreff fra 20 meter, men ballen går ut.

29 min: Chirivella svinger inn et perfekt frispark fra langt hold. Ilori stiger til værs, og tvinger frem en god redning av Johnstone.

23 min: Liverpool-benken er rasende når Danny Ings ligger nede med hodeskade, fordi dommeren ikke blåser. Det ser ut som han får en vridning i nakken etter en duell. Etter to minutter med legehjelp reiser han seg, og får applaus fra tribunen.

17 min: 0-1! Wilson scorer. Sjansen begynner ved et glitrende innlegg fra Alexander-Arnold til Danny Ings. Ings setter headingen i stolpen, og Randall plukker opp returen. Ny retur, hvor Chirivella skyter og Wilson forlenger med en fin flikk i mål.

12 min: United kommer til skudd fra 16 meter, men skyter utenfor. Sjansen kommer etter Sakho mister ballen med et hælspark ved eget hjørneflagg.

11 min: Utrolig sjanse for Liverpool. Danny Ings spiller Harry Wilson fint fri fra høyrekanten, og Wilson legger tilbake i feltet. Der kommer Grujic stormende mot åpent mål, men blir taklet i skuddøyeblikket.

6 min: Kevin Stewart mister ballen stygt 20 meter fra eget mål. Willock snapper ballen, men skrur skuddet utenfor Grabaras bur.

1 min: Trent Alexander-Arnold ligger nede etter en tøff hodeduell med Harrop. Han planter kjeven i bakken når han lander, men er oppe og går igjen.

Liverpool: Grabara, Alexander-Arnold, Ilori, Sakho, Randall, Wilson, Chirivella, Stewart, Grujic, Ejaria, Ings. Innbyttere: Kelleher, Maguire, Woodburn, Brannagan, Lennon.

Danny Ings har scoret syv mål på fire kamper for Liverpool U23.

Manchester United: Johnstone, Williams, Tuanzebe, Poole, Riley, Redmond, Olosunde, McTominay, Harrop, El Fitouri, Willock. Innbyttere: Henderson, Scott, Kehinde, Tanner, Mitchell.