Landskamper:Braktap for Klavan

Kveldens VM-kvalifiseringskamper ble ingen hyggelig opplevelse for Liverpools fire representanter. Aller tyngst ble kvelden for Estland-kaptein Ragnar Klavan.

6. sep 2016 kl 23.15 Einar Kvande

Liverpool-stopperen spilte ingen stor kamp for Estland i Bosnia. Det endte med tap hele 5-0. Klavan forårsaket straffesparket som resulterte i 2-0, da han felte Dzeko og ble belønnet med gult kort. Liverpool-stopperen spilte hele kampen.

Georginio Wijnaldum hadde heller ingen stor dag på jobb for Nederland i VM-kvalifiseringskampen mot Sverige på Friends Arena. Liverpools midtbanespiller ble byttet ut etter 66 minutters spill, og bare minuttet etterpå utlignet Nederland til 1-1, noe som også ble sluttresultatet.

Simon Mignolet og Divock Origi ble sittende på innbytterbenken gjennom hele matchen da Belgia vant lett 3-0 på Kypros.

EM-kvalifisering for U21-landslagene

Marko Grujic spilte en god kamp for Serbia U21, men ble sliten utover i annen omgang og ble byttet ut etter 76 minutter da Serbia vant 3-2 over Irland på hjemmebane. Stillingen var 3-1 da Grujic forlot banen.

God var også Harry Wilson for Wales U21, men waliserne klarte likevel bare 1-1 mot Luxembourg. De unge waliserne stanget mot gjestenes forsvarsmur gjennom hele kampen, og fikk ikke utligningsmålet før på overtid.