Carra møtte Mané

Jamie Carragher har på vegne av Sky Sports tatt en prat med Sadio Mané foran kampen mot Chelsea.

16. sep 2016 kl 08.36 Einar Kvande

Carra:
– Du har startet Liverpool-karrieren på strålende vis. Du har ikke vært med på å tape kamp ennå. Fortsetter dette mot Chelsea?

Mané:
– Dette er en viktig kamp, for Chelsea er en av de store klubbene. Men vi har også et godt lag denne sesongen, med gode spillere og en god manager. Jeg tror vi er klare for kampen.

Carra:
– Du scoret mot Chelsea forrige sesong, og har en god statistikk på Stamford Bridge.

Mané:
– Ja, jeg tror jeg aldri har vært med på å tape mot Chelsea, og forhåpentligvis fortsetter det slik. Som sagt er Chelsea et stort lag, og vi har respekt for dem. Men jeg tror vi er klare for kampen, og vil gjøre vårt beste for klubben og fansen.

Carra:
– Hva er den største forskjellen på Liverpool og de andre klubbene du har spilt for, og da spesielt Southampton?

Mané:
– Forskjellene er store, for Liverpool er selvsagt en storklubb. Jeg hadde to gode sesonger i Southampton, sammen med hyggelige mennesker og en god manager i Ronald Koeman. Vi var suksessfulle, for vi klarte å kvalifisere oss for spill i Europa. Men nå er jeg ikke der lenger, og er glad for å være i Liverpool. Det går bra med oss for øyeblikket, og jeg tror det vil fortsette.

Carra:
– Du nevnte Ronald Koeman, som nå er blitt manager i Everton, våre store rivaler. Hva er de største forskjellene mellom ham og Jürgen Klopp?

Mané:
– Koeman er også en god manager og en hyggelig fyr. Alle likte ham da jeg var i Southampton. Han gjorde det lett for de unge spillerne, og meg personlig, for han hjalp meg mye, og når jeg står her i dag er han noe av grunnen til det. Han ga meg mange sjanser, og jeg er glad for det.

Carra:
– I de tre ligakampene du har spilt har Liverpool møtt Arsenal, Tottenham og Leicester, som var de tre øverste på tabellen forrige sesong. Vi har fått gode resultater mot dem. Hvor langt tror du Liverpool kan nå denne sesongen, tatt disse resultatene i betraktning?

Mané:
– Jeg tror vi er på riktig vei. Vi tapte for Burnley, men slik er fotballen, og vi må akseptere det. Den kampen har vi lagt bak oss, og vi fokuserer nå på neste kamp. Vi tar en kamp om gangen, forsøker å vinne, og målet vårt er å komme inn blant topp fire.

ALDRI NERVØS
ALDRI NERVØS  Sadio Mané føler aldri frykt når han spiller fotball. Foto: Andrew Powell/Getty Images

Carra:
– Hvordan var det å spille på Anfield for første gang, var du nervøs?

Mané:
– Ikke nervøs, men det er alltid ekstra motivasjon å møte gode lag. Men jeg er ikke nervøs eller redd, for å spille fotball er en jobb jeg aldri frykter.

Carra:
– Hva synes du om den nye tribunen?

Mané:
– Den er fantastisk. Det var en utrolig opplevelse, for vi har de beste supporterne i England. Det er viktig for oss spillerne å spille foran disse supporterne. De driver oss fremover, og til slutt ble det enkelt for oss.

Carra:
– Er du klar over at Tottenhams venstreback Danny Rose mente du var den vanskeligste motstanderen han har spilt mot?

Mané:
– Nei, det har jeg ikke hørt. Hva sa han?

Carra:
– Han sa du var den raskeste han har spilt mot. Er du rask? Tror du at du er raskere enn meg?

Mané:
– Jeg håper det!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]