Pressekonferansen foran Chelsea-kampen:Dejan Lovren er spilleklar, men ikke Emre Can

Jürgen Klopp fortalte at Dejan Lovren blir inkludert i troppen som reiser til Stamford Bridge, men Emre Can må trene mer før han kan spille kamp igjen.

14. sep 2016 kl 13.37 Einar Kvande

Om Chelsea-kampen:

– Jeg gleder meg. Kamper mot Chelsea på Stamford Bridge er alltid noe spesielt. Chelsea har hatt et vanskelig år. Forrige sesong var ikke en Chelsea-sesong, men nå er de tilbake på sporet. De forsvarer seg bra, og angriper raskt. De har lært av erfaringen de hadde i fjor. Vi må være klare for en stor utfordring. Vi har tro på at vi skal få med oss noe derfra. De vet vi ikke er enkle å spille mot. Dette er en kamp jeg ser frem til. Det er ikke den enkleste utfordringen å skulle spille mot dem, men vi forbereder oss godt. Det er fortsatt rom for forbedringer, og vi må forbedre oss til Chelsea-kampen. De har utrolig mye erfaring. Vi er mye yngre.

Om Antonio Conte:

– Jeg kjenner ikke Antonio så godt, men han virker ganske lidenskapelig selv når Chelsea ikke scorer. Han er en stor manager. Det er ganske imponerende det han har oppnådd så langt. Juventus sitt svar på Pep Guardiola. Han hadde stor suksess der, og med det italienske landslaget. Men jeg har aldri spilt mot Antonio Conte.

Om Diego Costa:

– Verdensklasse. Dersom andre klubbers supportere elsker deg, er det ikke et godt tegn. Han er en kriger ute på banen. Han bruker kroppen sin hele tiden, og han gjør det med kvalitet. Han var nesten ustoppelig mot Swansea. Han er sterk.

Om Adam Lallana:

– Han er en hyggelig fyr å ha som nabo. Jeg har andre hyggelige naboer også, men de er ikke like gode til å spille fotball. Jeg kjente til ham fra Southampton. En strålende spiller. Han kan spille i flere forskjellige posisjoner. Han er en kjapp, smart spiller, som er veldig viktig for oss.

Om skadesituasjonen:

– De samme spillerne som var tilgjengelige forrige helg er tilgjengelige, pluss Dejan Lovren. Emre Can er ikke skadet lenger, men trenger mer trening. Vi må få ham form, akkurat som vi må med Sakho.

Om Daniel Sturridge:

– Daniel var involvert i tre av fire mål mot Leicester. Han var fleksibel gjennom hele kampen, noe som er viktig. Løpet hans i forkant av Roberts første mål var strålende.

Om Eden Hazard:

– Han var strålende på Anfield forrige sesong, men vi forsvarte oss ikke så bra mot ham. Vi må gjøre det bedre denne gangen.

Om andre Chelsea-spillere:

– Oscar, Willian - hvilken spiller, Matic, de har kjøpt Kante og Luiz. David Luiz er sterk i alle deler av sitt spill. Det er en grei egenskap å ha i fotball, men selv mot slike spillere kan du finne løsninger. Det blir en utfordring, men det føles bra når jeg tenker på det.

Om å skulle spille på en fredagskveld:

– Fredag kveld er en av de beste kveldene for å spille fotball. La oss gå for seieren!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]